Video Peste 200 de oameni s-au trezit pe drumuri. Un dezvoltator imobiliar ar fi vândut de mai multe ori aceleaşi apartamente, în Alba-Iulia: "Vrem dreptate"
Tot mai mulţi români cad victime escrocheeriilor imobiliare. După frauda uriaşă cu apartamente de la Ploieşti şi în Alba-Iulia este reclamat un caz similar. Zeci de cumpărători se plâng că au plătit parţial sau integral apartamentele în care plănuiau să se mute, dar s-au trezit peste noapte că locuinţele la care visau au mai mulţi proprietari. Furioşi, păgubiţii au protestat în faţa Judecătoriei din oraş pentru că sunt nemulţumiţi de evoluţia procesului.
Păgubit: Ne-am dorit să avem o casă. Noi vrem să se facă dreptate.
Zeci de oameni au ieşit în faţa Judecătoriei din Alba iulia, cu mesaje scrise pe bucăţi de hârtie, pentru a-şi striga nemulţumirea despre modul în care se desfăşoară ancheta în cazul înşelăciunii cu vânzarea apartamentelor. Deşi au depus plângere, până în prezent nu au nici un răspuns de la autorităţi sau un termen de judecată.
Păgubit: Nu am primit niciun fel de notificare scrisă, nu am primit niciun fel de informaţie. Am înţeles că dosarul se mută dintr-un oraş în altul.
Peste 200 de oameni s-au trezit pe drumuri
- Incendiu de proporţii la un depozit aflat între blocuri, în Cluj-Napoca. Norul de fum ridicat s-a văzut din tot...
- Putin începe vânătoarea de "trădători" şi "ticăloşi": Cine critică armata şi regimul rămâne fără case...
- Primele reţineri în cazul fraudei uriaşe cu apartamente White Tower din Ploieşti. Prejudiciul sare de 1 milion de...
Peste 200 de oameni s-au trezit pe drumuri, după ce dezvoltatorul imobiliar ar fi vândut de mai multe ori aceleaşi locuinţe. Păgubiţii acuză că dezvoltatorul imobiliar, un cunoscut avocat din Alba-Iulia, ar fi fost ajutat şi de alţi cunoscuţi.
Femeie: Convenția era deja făcută şi notarul nu m-a anunțat că este doar o semnătură certă, nu una autentică, ca să fac diferenţa între actul notarial cu semnătură certă, prin care notarul nu îşi asumă conţinutul şi actul cu semnătură autentică în care verifică datele.
Între timp, dezvoltatorul şi-a pus afacerea în insolvenţă.
Păgubit: Ultima oară când am vorbit cu el şi s-a supărat pe mine şi m-a blocat din cauză că divulg informaţii în mod public a fost în luna decembrie.
Cu toate astea, cel acuzat de înşelăciune garanta luna trecută că problema se va rezolva.
Ovidiu Jidveian, fost administrator bloc: Este o situaţie urâtă, dar eu văd luminiţa de ieşire. Lucrurile ar trebui în maxim un an de zile să se rezolve şi toată lumea ar trebui să îşi recupereze banii.
Lichidatorul judiciar ar trebui să-i despăgubească pe oameni odată cu vânzarea imobilului.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰