Antena Meniu Search
x

Video Incendiu de proporţii la un depozit aflat între blocuri, în Cluj-Napoca. Norul de fum ridicat s-a văzut din tot oraşul

S-a dat avertizare Ro-Alert în această dimineaţă în Cluj-Napoca după ce o hală situată între blocuri a luat foc. Flăcările uriaşe ameninţau să cuprindă mai multe apartamente, dar din fericire, pompierii au reuşit să ţină focul sub control. Din cauza norului gros de fum, vizibil din mai multe cartiere ale oraşului, locuitorii din zonă au fost sfătuiţi să se izoleze în case sau să evite măcar zona afectată. 

de Redactia Observator

la 15.02.2024, 13:32

Vezi și

Ora 7:30 dimineaţa. Mai multe echipaje de pompieri au spart liniştea de la periferia oraşului Cluj-Napoca. Depozitul care ardea extrem de violent este al unei firme care vindea echipamente şi accesorii de instalaţii. Pericolul a fost uriaş.

Hala cuprinsă de flăcări era aproape lipită de blocurile din zonă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Flăcările erau deja atât de mari şi de puternice, încât norul de fum ridicat s-a văzut din tot oraşul. Autorităţile au emis şi un mesaj RO-Alert în care locuitorii au fost sfătuiţi să nu iasă din case sau măcar să evite zona. 

Locotenent colonel Andrei Biriș,  purtător de cuvânt ISU Cluj: La fata locului au fost alocate 6 autospeciale de stins incendii si 2 autoscari. Au gasit hala de 800 mp cuprinsa in totalitate de flacari. Din fericire nu a fost nicio persoană care sa solicite ajutor medical.

După mai bine de două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost stins. Pompierii încearcă acum să afle de la ce a pornit focul devastator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Incendiu de proporţii la un depozit aflat între blocuri, în Cluj-Napoca. Norul de fum ridicat s-a văzut din tot oraşul