Antena Meniu Search
x

Video Piromanul din Argeș nu e la primul gest extrem. În 2021 s-a aruncat cu mașina într-un canal, după despărțirea de soție

La Curtea de Argeş, un individ a turnat benzină pe uşa şi pe holul din faţa apartamentului fostei soţii şi a ameninţat că incendiază totul. Speriată, femeia a sunat la 112, iar poliţiştii l-au reţinut pe bărbat înainte să-şi ducă planul la capăt. Individul are deja un ordin de restricţie prin care i se interzice să se apropie de fosta soţie. 

de Mariana Zaharia

la 02.02.2022, 20:23

Vezi și

După ce s-a despărţit de bărbat, femeia s-a mutat cu părinţii şi cu fiica ei, încercând să scape complet de el. Seara trecută, însă, s-a trezit cu individul la uşă. 

Vecină: Nu am auzit decât un ţipăt. Cred că de copil, nu ştiu dacă era doamna sau nu. Deja curgea benzină de sus, de la etajul doi, la mine, la unu.

Vecină: Eu nu am ieşit de aici, pentru că mirosea foarte tare a benzină şi nu... Doamne fereşte de aşa necaz. Că până la urmă săream în aer toţi. 

Piromanul din Argeș a apucat să dea foc locuinței

Pe acelaşi subiect

Fosta soţie a bărbatului a alertat imediat autorităţile, iar poliţiştii l-au reţinut înainte să apuce să incendieze imobilul. Nu e prima dată când au probleme cu el. La sfârşitul anului trecut, pentru că nu a putut suporta ideea divorţului, a sărit cu mașina într-un canal, de unde a fost salvat de pompieri. Şi acum spune că nu voia să facă rău altcuiva. 

- Aţi vrut să vă răzbunaţi pe fosta soţie?

- Nu.

- Dar ce aţi vrut?

- Să mă omor.

Problemele dintre cei doi sunt vechi şi multe. Tot anul trecut, bărbatul şi-a agresat fosta soţie, motiv pentru care acum era obligat să păstreze distanţa.

Mădălina Epure, IPJ Argeș: Pe numele bărbatului, anterior fusese emis un ordin de protecţie de către judecătoria Arges prin care bărbatul avea interdicţia de a se apropia de femeie.

Individul a fost dus mai întâi la spital, pentru un control medical, apoi a rămas la audieri, peste noapte. Ulterior, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Piromanul din Argeș nu e la primul gest extrem. În 2021 s-a aruncat cu mașina într-un canal, după despărțirea de soție