Antena Meniu Search
x

Video ''Săream în aer toţi.'' A vrut să dea foc blocului fostei soţii pentru că regreta divorţul. Argeşeanul spune că de fapt voia să se sinucidă

A fost alertă, seara trecută, în Curtea de Argeș! Un bărbat a turnat benzină pe uşa şi pe holul din faţa apartamentului fostei soţii şi a ameninţat că va da foc. Speriată, femeia a sunat la 112, iar poliţiştii care au venit de urgenţă l-au reţinut pe bărbat înainte să îşi pună planul în aplicare. Bărbatul are deja un ordin de restricţie şi nu are voie să se apropie de fosta soţie. 

de Redactia Observator

la 02.02.2022, 09:27

Vezi și

După divorţ, fosta soţie a bărbatului s-a mutat cu părinţii şi cu fiica ei, într-un apartament din Curtea de Argeş. Voia să scape de individ, dar seara trecută s-a trezit cu el la uşă. Acesta a turnat benzină pe holul din faţa apartamentului şi pe uşă şi a ameninţat că va da foc.

''Nu am auzit decât un ţipăt. Cred că de copil, nu ştiu dacă era doamna sau nu.''

''Deja curgea benzină de sus, de la etajul doi, la mine, la unu.''

''Eu nu am ieşit de aici, pentru că mirosea foarte tare a benzină şi nu...'' 

Pe acelaşi subiect

''Doamne fereşte de aşa necaz. Că până la urmă săream în aer toţi.'' 

Bărbatul nu este la primul astfel de incident

Fosta soţie a bărbatului a sunat imediat la 112. Poliţiştii l-au reţinut înainte să apuce să aprindă benzina. Individul este deja cunoscut de agenţi. Nu a putut suporta ideea divorţului. În decembrie a sărit cu mașina într-un canal, de unde a fost scos tot de poliţişti. Şi acum susţine că de fapt voia să-şi pună capăt vieţii.

''Aţi vrut să vă răzbunaţi pe fosta soţie?

Nu.

Dar ce aţi vrut?

Să mă omor.''

Anul trecut, bărbatul şi-a agresat fosta soţie, motiv pentru care acum era obligat să păstreze distanţa.

Mădălina Epure, poliţie Argeş: Pe numele bărbatului, anterior fusese emis un ordin de protecţie de către judecătoria Argeş prin care bărbatul avea interdicţia de a se apropia de femeie.

Individul a fost dus mai întâi la spital, pentru un control medical. A rămas la audieri, peste noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ''Săream în aer toţi.'' A vrut să dea foc blocului fostei soţii pentru că regreta divorţul. Argeşeanul spune că de fapt voia să se sinucidă