Antena Meniu Search
x

Video Pistolarul din Gorj, de negăsit de 4 zile după ce a împuşcat un om şi a dispărut. Peste 100 de poliţişti, inclusiv ofiţeri trimişi din Bucureşti, îl caută

Patru zile de căutări și niciun rezultat în cazul individului înarmat din Gorj, care a împușcat un om și a dispărut. Petre Stăncioi este dat în urmărire națională și în consemn la frontieră.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 18.07.2023, 20:45

Vezi și

Anchetatorii l-au căutat în ultimele ore în mai multe locuri din nordul judeţului Gorj. Aveau indicii că aici ar fi fost văzut bărbatul de 52 de ani care se ascunde oamenii legii încă de vineri noaptea după ce l-a împuşcat de patru ori pe actualul partener al fostei sale soţii.

Peste 100 de poliţişti din judeţul Gorj, dar şi ofiţeri trimişi din Bucureşti sunt impplicaţi în prinderea fugarului. Este luată în calcul inclusiv varianta ca individul să fi părăsit ţara. Este acuzat de tentativă de omor calificat, faptă pe care ar fi comis-o chiar în ziua în care a primit o condamnare de doi ani pentru şantaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Pistolarul din Gorj, de negăsit de 4 zile după ce a împuşcat un om şi a dispărut. Peste 100 de poliţişti, inclusiv ofiţeri trimişi din Bucureşti, îl caută