Antena Meniu Search
x

Doi iubiți brăileni, găsiți fără viață într-o casă din Mircea-Vodă. Cu o zi în urmă, femeia ar fi sunat disperată la 112

Cadavrele a doi concubini, o femeie de 44 de ani și un bărbat de 50 de ani, au fost găsite, marți, într-o casă din localitatea Mircea-Vodă. Polițiștii din Brăila fac cercetări.

de Redactia Observator

la 11.06.2024 , 18:32

- Shutterstock (scop ilustrativ)

Potrivit IPJ Brăila, luni, la ora 12.31, la Dispeceratul SNUAU 112 Brăila a fost înregistrat un apel telefonic, în care se aude o femeie care țipă și spune că se află în pericol, fără a preciza date privind identitatea sau locul în care se află.

Iubiți găsiți morți în casă, în Mircea-Vodă, Brăila. Femeia sunase la 112

"Apelul la 112 a fost însoțit de date de localizare. Imediat, în localitatea Mircea-Vodă au fost dirijate două echipe din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca, pentru a efectua verificări. În urma verificărilor efectuate, nu au fost obținute date care să confirme faptul că în zonă ar fi avut loc un conflict. Nu se auzeau zgomote și nici vreun conflict în derulare, la imobilele din zona respectivă. S-au purtat discuții cu locuitorii din zonă, pentru a încerca identificarea unui imobil unde ar fi avut loc un conflict, încercându-se, totodată, identificarea apelantei, inclusiv prin prezentarea persoanelor identificate, spre recunoaștere, a numărului de telefon de pe care s-a apelat. Niciuna dintre persoane nu a putut oferi informații, care să ajute la identificarea locației sau a apelantei. S-a încercat reapelarea postului telefonic fără rezultat, numărul fiind alocat unei cartele pre-pay neînregistrate", arată IPJ Brăila.

Articolul continuă după reclamă

Din verificările efectuate, telefonul ar aparține unei femei de 44 de ani, din comuna Mircea-Vodă, însă la momentul efectuării verificărilor în teren, vecinii nu au putut furniza această informație, transmit polițiștii.

Pe acelaşi subiect

Cadavrele prezintă urme de violență

Marți, în jurul orei 9.45, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Mircea-Vodă, au fost găsite două cadavre ce prezentau urme de violenţă. A fost stabilită identitatea acestora, fiind vorba de doi concubini, un bărbat, de 50 de ani și o femeie, de 44 de ani, ambii din comuna Mircea-Vodă.

Cadavrele au fost preluate de Servciul Județean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei. Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că, anterior evenimentului nu au mai existat sesizări în contextul violenței domestice, în care să fi fost implicate vreuna dintre cele două persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Doi iubiți brăileni, găsiți fără viață într-o casă din Mircea-Vodă. Cu o zi în urmă, femeia ar fi sunat disperată la 112