Antena Meniu Search
x

Video Plimbată de 4 ori între Focşani şi Adjud, o femeie a murit în spitalul unde putea fi internată de prima oară. Anchetă în curs

A fost deschisă o anchetă la Spitalul Judeţean de Ugenţă din Focşani după ce o femeie plimbată între spitale a murit. Pacienta ar fi stat 10 ore fără tratament adecvat pentru că o parte dintre testele COVID erau neconcludente. Investigaţiile au început după ce fiul victimei a făcut o sesizare la Ministerul Sănătăţii. 

de Adrian Obreja

la 09.05.2022, 14:33

Vezi și

Femeia s-a prezentat pe data de 4 mai la Spitalul Municipal din Adjud, unde i s-a făcut un test rapid COVID care a ieşit pozitiv. Medicii de acolo au luat decizia să o transfere la Focşani, unde i s-a făcut un alt test rapid - de data aceasta negativ. Atunci, medicii au decis să o trimită înapoi la Adjud. Testul rapid a fost repetat şi a ieşit, din nou, pozitiv. Aşa că s-a luat decizia retrimiterii la Focşani. Ajunsă la Spitalul de Urgenţă pentru a doua oară într-un interval de câteva ore, i-a fost făcut un alt test rapid care a ieşit negativ şi, cu toate acestea, a fost internată într-o rezervă la secţia de Boli Infecţioase. I-a fost prelevat şi un test PCR care a ieşit pozitiv. 

Anchetă după moartea femeii plimbate între spitale

După câteva zile petrecute în spital, femeia de 64 de ani şi-a pierdut viaţa. Familia a depus o plângere la MInisterul Sănătăţii. Imediat, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a decis demararea unei anchete la nivelul Spitalului din Focşani, iar prefectul judeţului a dispus efectuarea unei anchete.

Managerul Spitalului Judeţean din Focşani spune că la finalul acestei investigaţii interne va oferi detalii despre ceea ce s-a întâmplat atât la Unitatea de Primiri Urgenţe cât şi pe secţia unde a fost internată femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Plimbată de 4 ori între Focşani şi Adjud, o femeie a murit în spitalul unde putea fi internată de prima oară. Anchetă în curs