Antena Meniu Search
x

Video Podul Grant va fi închis de luni circulației rutiere. Anunțul STB: ce se întâmplă cu tramvaiele

Traficul rutier pe Podul Grant din București va fi afectat, începând de luni, 16 octombrie, pentru lucrări de reabilitare, însă rămâne deschis tramvaielor.

de Redactia Observator

la 14.10.2023, 09:12

Vezi și

STB anunță că a identificat o soluție tehnică pentru a menține deschisă circulația tramvaielor pe Podul Grant, care, începând din 16 octombrie, va intra în reabilitare.

Lucrările de punere în siguranță a pasajului vor afecta traficul rutier general, pe sensul dinspre Crângași spre strada Turda, însă tramvaiele vor circula. Legătura dintre vestul și nordul Capitalei rămâne, astfel, deschisă, cu ajutorul transportului public.

Tramvaiele vor circula pe o singură linie pe Podul Grant

În acest weekend, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o echipă STB Infrastructură va monta un macaz, care va permite circulația tramvaielor peste pasajul Grant pe o singură linie, în sistem alternativ.

Lucrările vor fi terminate duminică și, începând de luni - când Podul Grant va fi închis circulației rutiere - tramvaiul 41 va rămâne principala soluție de mobilitate pentru legătura cartierelor Drumul Taberei, Militari și Crângași cu zona de Nord a orașului.

Şoferii care vor veni din zona Lujerului vor avea trei rute ocolitoare: pe podul Ciurel, pe străzile adiacente Căii Crângaşi sau pe breteaua pe lângă urcarea pe pod. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Podul Grant va fi închis de luni circulației rutiere. Anunțul STB: ce se întâmplă cu tramvaiele