Antena Meniu Search
x

Video Polițist din Alba, arestat după ce și-ar fi violat fiul. Copilului i se spunea că va juca un joc numit Închisoarea

Caz șocant în județul Alba. Un polițist a fost arestat preventiv după ce şi-ar fi violat fiul. Bărbatul, agent principal de poliție la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte își va petrece următoarele 30 de zile după gratii. Băiețelul lui, în vârstă de 5 ani, primeşte acum sprijin de la specialiști pentru a-și reveni din traumă. 

de Redactia Observator

la 29.03.2022, 13:39

Vezi și

Ororile ar fi avut loc în 2021 și au ieșit la iveală în momentul în care soția polițistului a deschis procedura de divorț.

Copilului i se spunea că va juca un joc numit Închisoarea

În timpul procesului, femeia a depus la dosar o expertiză din care reieșea faptul că băiețelul ar fi fost violat de către tatăl acestuia. "Polițiștii s-au autosesizat, iar mai apoi au dispus arestarea preventivă a colegului lor. Anechatatorii au arătat că toate aceste acte șocante în camera din locuința acestora, iar băiețelul era ademenit de către tată în încăpere, spunându-i-se că se vor juca un joc numit Închsioarea", relatează reporterul Observator Simona Vasiac. 

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru infracțiunea de viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Polițist din Alba, arestat după ce și-ar fi violat fiul. Copilului i se spunea că va juca un joc numit Închisoarea