Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Carei și-a abuzat sexual fiul de 5 ani pentru a-și convinge soția să se întoarcă din străinătate și s-a lăudat cunoscuților cu fapta sa

Un copilaș, în vârstă de 5 ani, a fost abuzat sexual de tatăl său, în vârstă de 31 de ani, pentru a-și convinge mama să se întoarcă acasă din străinătate, informează PresaSM.

de Redactia Observator

la 19.02.2022, 15:28

Un bărbat din Carei și-a abuzat sexual fiul de 5 ani pentru a-și convinge soția să se întoarcă din străinătate și s-a lăudat cunoscuților cu fapta sa
- Profimedia

Potrivit sursei citate, individul și-a bătut și supus copilul la perversiuni sexuale greu de imaginat, în cursul zilei de joi, într-un imobil din oraș. Agresorul ar fi trimis ulterior imaginile soției sale, aflate în străinătate pentru a o convinge să se întoarcă în țară.

Mai apoi, filmările au ajuns și în posesia altor persoane, transmise şi de acelaşi agresor pe Messenger.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile

"La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 31 de ani, din Carei, l-ar fi agresat fizic, pe fiul său, de 5 ani.

Pe acelaşi subiect

Din verificările efectuate de către polițiști, aceștia au constatat faptul că cele sesizate, se confirmă.

Minorul a fost instituționalizat în cadrul C.A.I.V.T.P.A.N.E. "Andrei" din Satu Mare.

Pe numele bărbatului, instanța a emis mandat de  arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Verificările în cauză continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violență în familie", transmite ISU Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Carei și-a abuzat sexual fiul de 5 ani pentru a-și convinge soția să se întoarcă din străinătate și s-a lăudat cunoscuților cu fapta sa