Antena Meniu Search
x

Poliţist din Dâmboviţa, trimis în judecată pentru banii încasaţi ca să ajute o persoană să-şi recupereze permisul de conducere

Un poliţist din Dâmboviţa a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.01.2021, 14:21

Poliţistul din Dâmboviţa este în arest preventiv
Poliţistul din Dâmboviţa ar fi încasat 2.800 de lei pentru eventuala sa intervenţie - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Poliţistul ar fi încasat 2.800 de lei pentru a interveni pentru persoana respectivă.
  • Poliţistul este acuzat de comiterea infracţiunii de trafic de influenţă.

Poliţistul este acuzat că ar fi încasat 2.800 de lei de la două persoane pentru a o ajuta pe una dintre ele să-şi recupereze permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile în urma comiterii unor abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Întâlnirea dintre părţi s-ar fi petrecut în august anul trecut, când poliţistul ar fi şi încasat banii, convingând celelalte două persoane că are influenţă pe lângă poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa - Serviciul Rutier şi poate interveni în favoarea lor.

Dacă poliţistul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă, celelalte două persoane implicate în caz au semnat deja acorduri de recunoaştere a vinovăţiei cu anchetatorii. Una dintre cele două persoane fusese acuzată de comiterea infracţiunii de cumpărare de influenţă, iar cealaltă persoană fusese acuzată de comiterea infracţiunii de trafic de influenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţist din Dâmboviţa, trimis în judecată pentru banii încasaţi ca să ajute o persoană să-şi recupereze permisul de conducere