Antena Meniu Search
x

Poliţist surprins în timp ce plânge la locul crimei de la Timişoara, acolo unde o fetiţă a fost ucisă de propria mamă (Foto)

Momente dureroase, seara trecută, în timpul cercetării la faţa locului în cazul fetiţei de patru ani care a fost ucisă de propria mamă la Timişoara.

Momente dureroase, seara trecută, în timpul cercetării la faţa locului în cazul fetiţei de patru ani care a fost ucisă de propria mamă la Timişoara.

Un poliţist criminalist, care a ajuns în casa în care fetiţa de patru ani a fost înecată în cadă de mama sa, a fost surprins în timp ce plângea din cauza imaginilor oribile pe care le-a văzut.

Deşi a văzut numeroase astfel de scene, având în vedere meseria sa, criminalistul nu şi-a putut stăpâni lacrimile atunci când a văzut-o pe fetiţa moartă.

Pe acelaşi subiect

Oana Neţ, fosta educatoare care şi-a ucis fetiţa, a fost reţinută de poliţişti şi transportată de urgenţă la spital după ce a înghiţit erbicid.

Oana Net este mama ucigasa de la Timisoara

După crimă, mama ucigaşă a înghiţit erbicid

Femeia a primit îngrijiri medicale de specialitate, iar astăzi a fost prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Oana Neţ va fi acuzată de omor calificat şi riscă ani grei de închisoare. Ea a explicat că a recurs la acest gest după ce s-a certat cu soţul ei care îi cerea să divorţeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Poliţist surprins în timp ce plânge la locul crimei de la Timişoara, acolo unde o fetiţă a fost ucisă de propria mamă (Foto)