Antena Meniu Search
x

Noi detalii şocante despre educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fetiţa de 4 ani. Şefa ISJ Timiş: "Acum trei săptămani, cineva ar fi trebuit să-şi dea seama!" (Video)

"Mi-am omorât copilul!". Aşa a sunat anunţul mamei din Timişoara când a sunat la 112, ieri noapte, pentru a mărturisi că şi-a ucis fetiţa.  

"Mi-am omorât copilul!". Aşa a sunat anunţul mamei din Timişoara când a sunat la 112, ieri noapte, pentru a mărturisi că şi-a ucis fetiţa.  

Tânăra în vârstă de 38 de ani și-a omorât fetița de 4 ani, după ce i-a tăiat venele la ambele mâini, iar apoi a înecat-o în cadă.

Femeia se numește Oana Neț și era educatoare de mai mulți ani.

	Noi detalii şocante despre educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fetiţa de 4 ani. Şefa ISJ Timiş: "Acum trei săptămani, cineva ar fi trebuit să-şi dea seama!"

După ce a comis oribila crimă, femeia de 38 de ani a băut erbicid, în încercarea de a se sinucide. Astfel, în timp ce polițiștii efectuau cercetări la fața locului, educatoarei i s-a făcut rău, fiind transportată, sub escortă, la Spitalul Municipal Timișoara. 

După ce i-a fost acordat primul ajutor, femeia a fost transferată la Spitalul Județean Timișoara, în acest moment fiind internată pe Compartimentul de Toxicologie al Secției de Anestezie și Terapie Intensivă. 

Potrivit medicilor, femeia este supusă unei terapii prin hemodializă, pentru eliminarea erbicidului ingerat, starea ei fiind stabilă. Oana Neț este conștientă și va fi audiată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Trupul neinsufletit al copilei, căreia i-a curmat viaţa propria mama, a fost preluat de către medicii legişti şi dus la morgă pentru autopsie.

De ce nu a fost supusă unei evaluări psihologice

Femeia de 38 de ani era angajată la grădinița din satul timișean Murani, iar în urmă cu trei săptămâni, și-a luat concendiu fără plată, în încercarea de a-și găsi un alt loc de muncă mai bine plătit și pentru a scăpa de navetă. 

Oana Neţ terminase Liceul de Arte Plastice, iar apropiaţii spun că era foarte talentată.

Inspectorul-şef al ISJ Timiş, Aura Danielescu spune ca niciun semn nu prevestea, printre colegii femeii, că aceasta ar avea vreo suferinţă.

"Era educatoare la Şcoala gimnazială Pişchia, pe structura Murani, la un sat lângă Pişchia. Este educatoare titulară de 15 ani, gradul didactic II. Colegii spun că niciodată nu a avut vreo formă de manifestare care să le ridice probleme. Acum trei săptămâni - poate atunci ar fi trebuit să îşi dea cineva seama şi poate ar fi trebuit să ia legătura cu mama ei, care a fost colegă cu ea şi care acum e titulară pe post de învăţător la Dumbrăviţa - ea şi-a cerut concediu fără plată, dar părea foarte calmă şi a cerut concediu pe motiv că a obosit să mai facă naveta. Spunea directoarea că de când s-a căsătorit şi a avut-o pe fetiţă, face naveta de la Timişoara, iar înainte locuia în Murani. Al doilea motiv a fost că şi-ar căuta un loc de muncă mai bine plătit. I-au aprobat concediul fără plată, e o formă legală, cadrele didactice au voie să beneficieze de această formă de concediu şi au anunţat ISJ, dar nu şi-au pus niciodată problema că ar avea o problemă emoţională, o problemă psihică. A terminat Arte Plastice, desena, era liniştită şi a lucrat 15 ani cu copiii de vârstă mică. Sunt cinci fraţi, iar mama ei a luat şi copii în plasament, este o familie bună", a declarat pentru presa locală Aura Danielescu.

Femeia nu a fost supusă unei evaluări psihologice pentru că, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, legislația a fost modificată în urmă cu mai mulți ani, astfel că niciun cadru didactic nu mai este testat din acest punct de vedere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Noi detalii şocante despre educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fetiţa de 4 ani. Şefa ISJ Timiş: "Acum trei săptămani, cineva ar fi trebuit să-şi dea seama!" (Video)