Antena Meniu Search
x

Poliţist spulberat pe A1 de un tânăr cu Mercedes intrat pe banda de urgenţă cu viteză, ca să evite un accident

Un poliţist a fost spulberat pe A1 de un tânăr cu Mercedes intrat pe banda de urgenţă cu viteză, ca să evite un accident. Poliţistul era în maşina de serviciu, venit la un alt accident, la ieşirea din Bucureşti pe Autostradă.

Poliţistul venise la un accident
Poliţist spulberat pe A1 de un tânăr cu Mercedes intrat pe banda de urgenţă cu viteză, ca să evite un accident - Facebook Info Trafic Piteşti

Un poliţist a fost spulberat pe A1 de un tânăr cu Mercedes intrat pe banda de urgenţă cu viteză, ca să evite un accident. Poliţistul era în maşina de serviciu, venit la un alt accident, la ieşirea din Bucureşti pe autostradă.

Un pieton a fost lovit de o maşină în jurul orei 21.30, pe A1, chiar la ieşirea din Bucureşti şi primul echipaj de poliţie ajuns la faţa locului se pregătea să culeagă date. Un agent a coborât din maşina poliţiei şi a mers la BMW-ul care accidentase pietonul, oprit cu avariile pornite pe prima bandă.

Al doilea agent nu a mai apucat să coboare din maşină, pentru că Polo-ul poliţiei a fost lovit de un Mercedes condus cu viteză de un tânăr şofer.

Acesta a venit pe prima bandă, nu a redus viteza şi a văzut târziu BMW-ul oprit şi nu a mai putut să-l depăşească pe banda a doua, pentru că acolo avea maşină. Aşa că a intrat pe banda de urgenţă, unde, nu observase că e oprită maşina poliţiei.

Agentul lovit a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportat la spital în stare destul de gravă.

Circulaţia a fost complet blocată spre Piteşti aproape două ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţist spulberat pe A1 de un tânăr cu Mercedes intrat pe banda de urgenţă cu viteză, ca să evite un accident