Antena Meniu Search
x

Polițistul din Suceava care a fost tăiat cu sabia de un interlop va fi externat din spital

Dan Ciprian Sfichi, polițistul din Suceava care a fost tăiat cu sabia de un interlop din Rădăuți, va fi externat din spital peste o săptămână.

Dan Ciprian Sfichi, politistul taiat cu sabia de un interlop, va fi externat din spital - Facebook

Dan Ciprian Sfichi, polițistul din Suceava care a fost tăiat cu sabia de un interlop din Rădăuți, va fi externat din spital peste o săptămână.

Managerul Spitalului de Neurochirurgie 'Nicolae Oblu' din Iași, Lucian Eva, a declarat, astăzi, că polițistul rănit cu o sabie la începutul lunii decembrie ar putea fi externat peste o săptămână, în funcție de starea sa de sănătate.

"Pacientul este încă internat la Iași, săptămâna viitoare se vor finaliza toate investigațiile necesare și apoi se va lua o decizie în ceea ce privește transferul la o clinică de recuperare", a precizat dr. Lucian Eva.

Evoluția pozitivă a stării de sănătate a polițistului de 35 de ani i-a suprins pe medicii de la Clinica de Neurochirurgie din Iași, fiind luat în calcul un trasfer la un spital de recuperare din Târgu Mureș. Polițistul nu își poate încă mișca mâna și piciorul stâng, însă stare generală este foarte bună.

Pe acelaşi subiect

Cel mai probabil, săpămâna viitoare, după externarea de la Clinica de Neurochirurgie din Iași, polițistul va fi transferat la Târgu Mureș, unde va face kinetoterapie.

Polițistul Dan Ciprian Sfichi a fost internat pe 5 decembrie la Clinica de Neurochirurgie din Iași cu șanse minime de supraviețuire după ce a fost lovit cu o sabie de unul dintre suspecții vizați de un dosar de trafic de droguri, la care se făceau percheziții.

Autorul, Alexandru Huțuleac, a mai fost arestat și în iulie 2016 pentru trafic de droguri, în cadrul unei acțiuni a DIICOT Suceava de destructurare a unei rețele de traficanți, iar după patru luni a fost eliberat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Polițistul din Suceava care a fost tăiat cu sabia de un interlop va fi externat din spital