Meniu
Search
x

Video Polițiștii s-au legat cu lanțuri și s-au îmbrâncit cu jandarmii, în fața Palatului Cotroceni: "Au primit ordin să ne gazeze"

Scandal cu fumigene la Palatul Cotroceni, acolo unde sute de polițiști protestează, alături de alți sindicaliști din sistemul de apărare și ordine publică, față de decizia de înghețare a salariilor și tăierea sporurilor. La un moment dat, protestatarii s-au îmbrâncit cu jandarmii, pe care i-au acuzat că "au primit ordin să îi gazeze". 

la 24.02.2021, 15:12

Protestatarii spun că sunt nemulțumiți de decizia privind înghețarea salariilor și tăierea sporurilor.

Ei cer demisia Guvernului şi vor să se întâlnească cu președintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre problemele lor.

"Am venit în fața Palatului Cotroceni pentru că știm că rolul președintelui României este deosebit de important și că de fapt el conduce Guvernul României, nu domnul Cîțu", a spus unul dintre protestatari.

La un moment dat, spiritele s-au încins și protestatarii au aruncat cu fumigene, apoi s-au îmbrâncit cu jandarmii:

"Au primit ordin să ne gazeze și să ne amendeze".

Poliţiştii spun că vor protesta până vor fi ascultaţi

Potrivitt Mediafax, scandalul a pornit după ce mai mulți polițiști au fost legitimați de colegii lor jandarmi, lucru pe care sindicaliștii îl consideră un abuz.

Unul dintre protestatari s-a legat cu lanțuri de picioare.

Ei spun că autoritățile îi sfidează.

Până acum, nu le-a ascultat nimeni nemulţumurile şi revendicările, așa că amenință cu proteste și în perioada următoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Polițiștii s-au legat cu lanțuri și s-au îmbrâncit cu jandarmii, în fața Palatului Cotroceni: "Au primit ordin să ne gazeze"