Antena Meniu Search
x

POLIȚISTUL EROU! Agentul Aurelian Coliș a RESUSCITAT un copil și a oprit hemoragia tinerilor rămași fără picioare în urma teribilului accident de pe A4

Agentul șef de poliție Aurelian Coliș, din cadrul Serviciului Rutier Constanța, a fost primul om care a ajuns la locul accidentului teribil produs astăzi pe autostrada A4 și le-a salvat viața victimelor.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 03.08.2017, 19:09

Agentul șef de poliție Aurelian Coliș, din cadrul Serviciului Rutier Constanța, a fost primul om care a ajuns la locul accidentului teribil produs astăzi pe autostrada A4 și le-a salvat viața victimelor.

În momentul în care s-a apropiat de autoturismul străpuns de un parapet metalic, polițistul a observat că cei doi tineri aflați pe scaunele din față aveau picioarele secționate. Pentru a le salva viața, polițistul a împrumutat o curtea și o eșarfă din care a improvizat garouri care să oprească hemoragia.

Mai mult, agentul Coliș a scos din mașină un copil în vârstă de 6 de ani, care nu mai respira, pe care l-a întins pe asfalt și l-a resuscitat.

Pe acelaşi subiect

"Copilul se afla pe bancheta din spate. Am procedat la extragerea copilului dintre banchete, l-am întins pe asfalt și i-am făcut resuscitare pentru că nu mai avea aer. După, am luat o curea și am improvizat un garou pentru că pierdeau foarte mult sânge. Dacă nu improvizam aceste garouri cred că îi pierdeam pe amândoi", a declarat Aurelian Coliș.

În urma intervenției salvatoare, agentul Serviciului Rutier s-a rănit la o mână și a primit, la rândul său, îngrijiri medicale de la medicii sosiți la locul accidentului.

Polițistul anului, înjunghiat de un scandalagiu și rănit într-un grav accident

De-a lungul carierei sale, agentul Aurelian Coliș a pătimit cât pentru două vieți. A fost înjunghiat de un scandalagiu și a fost rănit într-un grav accident rutier.

În anul 2006, atunci când activa la Postul de Poliție al comunei Cumpăna, Aurelian Coliș a intervenit pentru a-l calma pe un scandalagiu dat afară dintr-un bar. Aflat în stare de ebrietate, scandalagiul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe polițist. Acesta din urmă a fost transportat la spital și a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale pentru a-și reveni.

În anul 2010, în timp ce se deplasa dinspre Cumpăna către Constanța cu autoturismul său, agentul Coliș a fost implicat într-un grav accident rutier, la numai câteva sute de metri distanță de accidentul produs astăzi. La acea vreme, șoferul unui autoturism marca Dacia a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, acolo unde a intrat în plin în mașina polițistului.

Ambii șoferi au fost răniți și au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Pentru toate eforturile sale depuse în cariera de polițist, agentul șef Aurelian Coliș a primit titlul de 'Polițistul Anului'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » POLIȚISTUL EROU! Agentul Aurelian Coliș a RESUSCITAT un copil și a oprit hemoragia tinerilor rămași fără picioare în urma teribilului accident de pe A4