Antena Meniu Search
x

Video Polițistul găsit mort în parcul Copou din Iași s-ar fi împușcat cu arma șefului. A venit din Botoşani cu maşina de serviciu

Descoperire macabră în această dimineaţă, în Parcul Copou din Iaşi. Un poliţist a fost găsit fără suflare, împuşcat, chiar lângă Teiul lui Eminescu. Tânărul avea 25 de ani, iar lângă el a fost găsit şi un pistol. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 14.03.2022, 19:29

Vezi și

Primele cercetări au scos la iveală că acesta era proaspăt angajat în poliţie, la un post din comuna Leorda din judeţul Botoşani, aflată la 120 de kilometri de locul tragediei. 

Polițistul a fost găsit împușcat în apropierea teiului lui Eminescu din Parcul Copou

"Deocamdată, nu se cunosc motivele care l-ar fi putut determina pe tânărul de 25 de ani să recurgă la un astfel de gest extrem. Ultima oară când a fost văzut în viață a fost în jurul orei 3.00, noaptea trecută, chiar de către niște polițiști locali care patrulau în zonă. A intrat în parc după care, cu puțin înainte de ora 4.00, ar fi recurs la acest gest. Tânărul era încadrat ca agent de poliție la un post din Leorda, județul Botoșani, și a venit până la Iași pentru a face acest gest necugetat.

De asemenea, se pare că nu deținea un pistol. Arma găsită lângă el era a șefului de post. Nu se știe însă cum a intrat în posesia acestei arme. Mai mult decât atât, potrivit unor surse, până la Iași ar fi venit cu mașina de poliție de la postul respectiv. Tânărul a fost descoperit fără viață în parcul Copou, în apropierea teiului lui Eminescu, în această dimineață, de către un trecător. Acesta din urmă a sunat la 112, echipajele au venit la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Ulterior, s-a aflat că avea și o poveste dificlă de viață. Ar fi stat în centrele de plasament până în jurul vârstei de 8 - 10 ani, în Suceava, după care a fost preluat de o familie de asistenți maternali din Botoșani, cu care locuia și în prezent", a transmis reporterul Observator Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Polițistul găsit mort în parcul Copou din Iași s-ar fi împușcat cu arma șefului. A venit din Botoşani cu maşina de serviciu