Antena Meniu Search
x

Polițist găsit mort, împușcat în Parcul Copou din Iași. Tânărul era agent la IPJ Botoșani

Tragedie în Parcul Copou din Iași, acolo unde poliţiştii au descoperit, în această dimineață, trupul neînsuflețit al unui tânăr de aproximativ 25 de ani. Din primele informații, băiatul s-ar fi împușcat în cap, lângă cadavru fiind găsită o armă. Criminaliștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.03.2022, 08:52

Vezi și

UPDATE 8:40. Potrivit ultimelor informații, tânărul găsit mort în parcul Copou din Iași era polițist la IPJ Botoșani. Lucra la secția Leorda, în Dorohoi. Fusese angajat din sursă externă, în luna ianuarie. Arma găsită lângă cadavrul băiatului era a șefului de post.

UPDATE 8:30. Potrivit unor surse, tânărul găsit mort ar fi polițist, dar nu la Iași.

În această dimineaţă, în jurul orei 6.00, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi de către o persoană că în parcul Copou din municipiul Iaşi a observat un tânăr decedat, lângă acesta fiind o armă.

"În jurul orei 6.05 s-a primit un apel la 112, conform căruia în parcul Copou este un tânăr, aproximativ 25 ani, cu plagă împușcată extremitate cefalică și un pistol lângă el. La locul solicitării a fost trimis echipajul Terapie Intensivă Mobilă (TIM)​. S-a găsit pacient cu leziuni incompatibile cu viața, fără indicație de resuscitare", a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Poliţiştii continuă verificările, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Polițist găsit mort, împușcat în Parcul Copou din Iași. Tânărul era agent la IPJ Botoșani