Antena Meniu Search
x

Un pompier şi fratele său au murit la câteva ore distanţă, într-un cumplit accident la Drăganu

Un pompier în vârstă de 41 de ani, dar şi fratele său, au murit la câteva ore distanţă, într-un cumplit accident produs în Drăganu, judeţul Argeş.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 10.12.2019, 13:44

Un pompier şi fratele său au murit în cumplitul accident din Drăganu
Un pompier şi fratele său au murit în cumplitul accident din Drăganu - Observator

Un pompier în vârstă de 41 de ani, dar şi fratele său, au murit la câteva ore distanţă, într-un cumplit accident produs în Drăganu, judeţul Argeş.

Drama familiei pompierului s-a produs luni dimineaţă, atunci când bărbatul, angajat al ISU Hunedoara, aflat la volanul unui autoturism, ar fi adormit la volan.

Pe raza comunei Drăganu din judeţul Argeş, pompierul a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un TIR parcat pe marginea drumului.

"Autoturismul condus de un barbat de 41 de ani, din municipiul Hunedoara, care circula din direcția Pitești spre Rm.Vâlcea, a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un TIR care se afla staționat, orientat în aceeași direcție cu cea a autoturismului", au declarat reprezentații IPJ Argeș.

Pe acelaşi subiect

În urma accidentului, pompierul de 41 de ani şi fratele său, în vârstă de 43 de ani, au rămas încarceraţi în autoturismul distrus.

Din nefericire, fratele pompierului a murit pe loc în urma impactului, în timp ce pompierul a fost transportat în stare gravă la spitalul din Piteşti.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Noaptea trecută, angajatul ISU Hunedoara a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu l-au putut salva.

Tot în urma accidentului, iubita fratelui pompierului şi doi copii au fost răniţi, însă viaţa nu le-a fost pusă în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un pompier şi fratele său au murit la câteva ore distanţă, într-un cumplit accident la Drăganu