Antena Meniu Search
x

Povestea TÂNĂRULUI care a provocat ACCIDENTUL în care AU MURIT 6 SUFLETE!

Tânărul de 28 de ani care s-a sinucis intrând cu maşina pe contrasens pe DN1 a anunţat pe internet că intenţionează să îşi ia viaţa.

Tânărul de 28 de ani care a încercat s-a sinucis intrând cu maşina pe contrasens pe DN1 a anunţat pe internet că intenţionează să îşi ia viaţa.

În ultimii ani, George Dumitru a lucrat pe vase de croazieră. Apropiaţii spun că tânărul a reuşit astfel să călătorească în toată lumea.

Pe pagina lui de Facebook avea sute de poze adunate din diferitele destinaţii. Recent, băiatul a fost părăsit de prietena sa, lucru ce a fost prea greu de suportat pentru el. A ales astfel să îşi pună capăt zilelor. După ce a postat un mesaj prin care a anunţat că intenţionează să recurgă la un gest extreme, tânărul şi-a închis telefonul.

A pornit la drum şi, într-un moment de disperare, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de o altă maşină. Impactul a fost atât de puternic, încât toate cele 6 persoane implicate în accident au murit pe loc.

Pe pagina de Facebook a băiatului sunt mesaje atât de la cunoscuţi, cât şi de la tot felul de persoane care au fost impresionate de povestea tânărului.

Specialiştii atrag atenţia asupra pericolelor la care sunt expuşi oamenii atunci când suferă de depresie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Povestea TÂNĂRULUI care a provocat ACCIDENTUL în care AU MURIT 6 SUFLETE!