Antena Meniu Search
x

Video Premieră pe piaţa românească de artă. Autografele unor actori celebri, licitate la Bucureşti. Cu cât ar putea fi achiziţionată semnătura lui Brad Pitt

Brad Pitt, Morgan Freeman, Mr. Bean sau Billy Idol ajung în România. Un fel de-a spune. Autografele artiştilor sunt scoase la licitaţie în premieră la Bucureşti, alături de manuscrise celebre. Preţurile pornesc de la 100 sau 200 de euro, dar specialiştii se aşteaptă la vânzări de mii de euro. Iubitorii de artă le pot achiziţiona din 15 februarie.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 05.02.2022, 20:25

Vezi și

Peste 200 de piese şi şapte colecţii prestigioase de autografe celebre si semnături ale unor personalităţi din muzică sau film au ajuns în Capitală. Una dintre cele mai valoroase este fotografia care il ilustrează pe solistul trupei Metallica, James Hetfield. 

Alina Panico, PR casă licităţii: Este o premieră pentru piaţa românească de artă să avem această fotografie, are un preţ conservator de pornire raportat de valoarea ei, având în vedere că vine însoţită de certificatul de autenticitate: 200 de euro. Specialiştii casei estimează că preţul final va fi de o mie de euro. 

Nelipsiţi sunt şi Bruce Willis, Mr. Bean sau emblematicul Arnold Schwarzenegger, într-un moment cheie al carierei sale, pelicula Terminator 2. 

Licitaţie unică în România

Pe acelaşi subiect

Alina Panico, PR casă licităţii: Tot pentru 150 de euro va porni în licitaţie şi forografia semnată de Morgan Freeman care este surprins în filmul "Închisoarea Îngerilor". Vedem urma lăsată de semnătura celebrului actor. Îl avem şi pe Brad Pitt în pictorialul Ad Astra. 

Tânără: Arată foarte bine şi o să mă uit după aceea şi online pentru licitaţia propriu-zisă. E foarte accesibil şi asta ar trebui să încurajeze oamenii să vină şi să înceapă o colecţie de artă. 

Felicitările de iarnă de la de la Casa Alba îşi vor găsi cu siguranţă un nou proprietar. 

PR casă licitaţii: Felicitarea cu ocazia Anului Nou, trimisă în 1995 de Bill şi Hilary Clinton are preţul de pornire de doar 50 de euro. 

Interesul iubitorilor de artă a inceput să crească în ultima vreme pentru ediţiile princeps, spun specialiştii. 

Mădălina Iacob, reporter Observator: Printre cele 200 de piese din această colecţie se găseşte şi o selecţie specială de manuscrise şi cărţi rare. Este vorba scriitori români sau universali celebri. De exemplu, Umberto Eco sau Mircea Eliade cu opera Maitrey, al cărei preţ porneşte de la 200 de euro. 

Întreaga colecţie poate fi vizionată online, iar cei care vor să cumpere una dintre piesele de artă o pot face pe 15 februarie, atunci când licitaţia va avea loc la Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Premieră pe piaţa românească de artă. Autografele unor actori celebri, licitate la Bucureşti. Cu cât ar putea fi achiziţionată semnătura lui Brad Pitt