Antena Meniu Search
x

Cum pot fi cumpărate maşinile vândute de ANAF. Audi sau Volkswagen la preţ de câteva mii de lei

Mașini confiscate, la preț de chilipir. Fiscul  listează anunțuri din întreaga țară cu mașinile confiscate de la persoane care, fie nu și-au plătit dările, fie au antecedente penale. Deși prețurile sunt atractive, cei interesaţi ar trebui să verifice ce se află sub capotă şi istoricul maşinii. Iar, uneori, şi istoricul foştilor proprietari cântăreşte greu în decizia de a cumpăra sau nu.

de Redactia Observator

la 21.01.2022, 20:20

Vezi și

Autoturism AUDI A6 QUATTRO, nepornit de peste 4 ani. Preț de pornire - 895 lei. Volkswagen Golf din 2005, cu 240.000 km la bord, cu un preț de start de 6.434 lei. Un chilipir. Sunt câteva dintre zecile de anunțuri prin care Fiscul scoate la licitație mașini confiscate, rămase sub sechestrul DNA, DIICOT sau al altor instituții de parchet. Prețurile îi încântă pe potențialii cumpărători. Au, însă, o reținere.

Cetăţeni: E preț bun...Depinde ce are sub capotă și cât e de vechi, că dacă e o toroapă...Direct la fier...

Chiar dacă sunt confiscate de ANAF, știu că sunt persoane care special le lasă... Știu că sunt mașinile avariate au probleme... Având și datorie... Scăpați-mă!

Sumele cerute au fost stabilite după evaluarea unor experți. Specialiștii recomandă, însă, să nu ne lăsăm seduşi la prima vedere.

Pe acelaşi subiect

Maria Crețu, manager service auto: Fac o verificare la mașină, dacă mașina a fost răsturnată sau dacă este funcțională din punct de vedere mecanic. Ele au mai fost și la alte persoane. Mașinile nu sunt noi. Probabil că merg pe principiul văzut, plăcut, cumpărat...

Maşini scumpe la preţ de chilipir

Şi informațiile despre foștii proprietari, rău platnici sau persoane cu antecedente penale, cântăresc greu în decizia de a cumpăra sau nu. 

Cetăţeni: Nu știu ce istoric au în spate. Poți să dai peste una confiscată cine știe de la cine și să ai după surprize de tot felul...

Să ai probleme cu omul... mai știu eu... răzbunări și tot felul de alte minuni.

Mașinile scoase la vânzare sunt listate pe site-ul ANAF. Mai departe, cei interesați sunt așteptați să se prezinte în locul stabilit în anunț, la data precizată de reprezentanții Fiscului.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Cu cel puțin o zi înainte de licitație, cei interesați trebuie să depună câteva documente, precum oferta de cumpărare, dovada că au plătit taxa de participare, dar și o copie a unui act de identitate. De asemenea, trebuie să semneze o declarație cum că nu au legătură cu cel de la care a fost confiscată mașina.

Înainte de licitație, este recomandat să verificăm istoricul vehiculului pe care ni-l dorim pe site-ul Registrului Auto Român. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri economice » Cum pot fi cumpărate maşinile vândute de ANAF. Audi sau Volkswagen la preţ de câteva mii de lei