Antena Meniu Search
x

Preotul Adrian Circa, acuzat că s-a masturbat în faţa elevilor, este cercetat de Biserică şi de Poliţie: 'Aşa ceva este de neconceput'

Preotul Adrian Circa, bărbatul filmat în timp ce făcea gesturi bizare la ora de religie, în faţa elevelor sale, este cercetat de Biserică şi de Poliţie.

Preotul Adrian Circa, care s-a masturbat în faţa elevilor, este cercetat de Biserică şi de Poliţie - oradesibiu.ro

Preotul Adrian Circa, bărbatul acuzat că se masturba la ora de religie în faţa elevelor sale, este cercetat de Biserică şi de Poliţie.

Preotul, care este şi profesor de religie, a fost filmat de o elevă în timp ce făcea gesturi bizare în spatele catedrei, iar ulterior imaginile au ajuns pe internet.

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, a declarat, pentru Agerpres, că a început astăzi o anchetă şi cercetează dacă preotul profesor de religie din Copşa Mică este vinovat.

În cazul în care se dovedeşte că preotul profesor a greşit, acesta nu va mai purta haina preoţească, a spus Mitropolitul Ardealului.

Pe acelaşi subiect

"Noi facem ancheta. Am primit azi de la minister informaţia. Preotul profesor, dacă este vinovat, suportă consecinţele canonice. Aşa ceva este de neconceput", a menţionat ÎPS Laurenţiu Streza.

Potrivit Mitropolitului Ardealului, preotul Adrian Circa ar fi suferit o operaţie şi ar avea şi probleme de sănătate, nefiind cunoscut în rândul preoţilor cu probleme de comportament.

Preotul acuzat că s-a masturbat în clasă, cercetat de Poliţie

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sibiu aşteaptă demisia preotului profesor de religie de la Copşa Mică, care este anchetat în prezent de cei de la Inspectorat, de Mitropolia Ardealului, Poliţie şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, a declarat, pentru Agerpres, prefectul judeţului, Adela Muntean.

"Din informaţiile pe care le avem de la Inspectoratul Şcolar, ştim că domnul profesor îşi redactează demisia. Încă nu există această demisie scrisă la Inspectoratul Şcolar Judeţean", a explicat Adela Muntean.

Poliţia şi Parchetul au declanşat cercetări privind acuzele aduse preotului Adrian Circa după ce mama uneia dintre eleve a depus plângere.

"În urma apariţiei imaginilor în media, ne-am sesizat din oficiu şi, împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, am declanşat cercetări privind circumstanţele producerii incidentului, încadrarea juridică a faptei urmând a fi stabilită. Între timp, mama uneia dintre eleve a depus plângere înregistrată la nivelul Poliţei Oraşului Copşa Mică", a anunţat IPJ Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Preotul Adrian Circa, acuzat că s-a masturbat în faţa elevilor, este cercetat de Biserică şi de Poliţie: 'Aşa ceva este de neconceput'