Antena Meniu Search
x

Maria Gavril, soţia preotului mort în tragedia de la Cornu Luncii, a fost externată după 42 de zile de la accident!

Maria Gavril, soţia preotului mort în teribilul accident de la Cornu Luncii, a fost externată la 42 de zile de la tragedia în care au murit şase oameni.

Maria Gavril, soţia preotului mort în teribilul accident de la Cornu Luncii, a fost externată la 42 de zile de la tragedia în care au murit şase oameni.

Femeia a fost externată după ce a stat în spital 42 de zile, timp în care a trecut prin două operaţii şi a petrecut o lungă perioadă la terapie intensivă. 

Preoteasa va ajunge acasă la cei doi copii rămaşi în viaţă.

Pe acelaşi subiect

Maria Gavril, în vârstă de 35 de ani, a supravieţuit tragediei care s-a produs chiar de Sfânta Parascheva, în timp ce femeia, alături de soţul şi copiii lor, se îndrepta către Iaşi pentru a participa la pelerinaj.

In urma accidentului de la Cornu Luncii, sase persoane, printre care si doi copii, au murit

Totul s-a întâmplat pe 14 octombrie, în zona localităţii Cornu Luncii din judeţul Suceava.

Preotul Petru Gavril se afla într-un autoturism alături de soţie şi de cei patru copii, dar şi de sora şi cumnatul său.

Şoferul unui alt autoturism a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, iar din cauza vitezei excesive impactul a fost unul devastator.

Preotul Gavril, două fiice ale sale, dar şi sora şi cumnatul său au murit în urma accidentului, la fel ca şi şoferul care a provocat nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Maria Gavril, soţia preotului mort în tragedia de la Cornu Luncii, a fost externată după 42 de zile de la accident!