Meniu
Search
x

TRAGEDIE FĂRĂ SFÂRŞIT. S-a stins şi Anastasia Gavril, fiica preotului mort în CUMPLITUL ACCIDENT de la Cornu Luncii. Mama fetei, în stare critică (VIDEO)

După o săptămână de agonie, Anastasia Gavril, fiica cea mare a preotului Gavril, decedat în accidentul de acum o săptămână de la Cornu Luncii, a murit.

la 21.10.2017, 09:05

După o săptămână de agonie, Anastasia Gavril, fiica cea mare a preotului Gavril, decedat în accidentul de acum o săptămână de la Cornu Luncii, a pierdut lupta cu viața, ieri după-amiază, numărul morților ridicându-se astfel la șase. 

Potrivit obiectivdesuceava.ro, starea de sănătate a fetiței în vârstă de 10 ani s-a agravat de la zi la zi, medicii fiind din ce în ce mai pesimiști în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire. 

Pe acelaşi subiect

În toată această săptămână, ea a fost ținută în viață doar de aparate și de medicamentele care i-au susținut activitatea inimii, copila fiind diagnosticată cu o bradicardie severă, mai exact cu o scădere a ritmului cardiac, încă de marți. 

Nici starea de sănătate a mamei nu s-a îmbunătățit, medicii fiind foarte rezervați și în ceea ce o privește pe femeia în vârstă de 35 de ani.

Vă reamintim că destinul acestei familii a fost crunt schimbat în urma unui accident de circulație, care a avut loc sâmbăta trecută în comuna Cornu Luncii.

Nu mai puțin de cinci persoane și-au pierdut viața acum o săptămână pentru ca ieri să se mai adauge un nume pe această listă neagră. 

Preotul Petru Gavril, sora și cumnatul său au murit pe loc, iar o fiică de-a sa a decedat la spital. De asemenea, șoferul care a produs accidentul a fost declarat și el mort. 

Preotul din localitatea Lămășeni, comuna Rădășeni, se îndrepta împreună cu familia și cu patru copii spre Iași, pentru a se închina la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva când mașina sa a fost lovită violent de un vehicul intrat pe contrasens.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » TRAGEDIE FĂRĂ SFÂRŞIT. S-a stins şi Anastasia Gavril, fiica preotului mort în CUMPLITUL ACCIDENT de la Cornu Luncii. Mama fetei, în stare critică (VIDEO)