Antena Meniu Search
x

Haferland, festivalul săsesc din inima Transilvaniei. Mesajul transmis de Klaus Iohannis, de la sărbătoare

Festivalul Săptămâna Haferland a reunit în aceste zile saşii din întreagă ţară la Criţ. În cea mai importantă zi a festivalului, vizitatorii au putut degusta bunătăţi tradiţionale, dar au avut parte şi de activități pentru copii, muzică de fanfară sau dansuri. Şi preşedintele Klaus Iohannis a venit în mijlocul saşilor de la Criţ, pentru a transmite un mesaj de unitate.

Vezi și

Festivalul Săptămâna Haferland a reunit în aceste zile saşii din întreagă ţară la Criţ. În cea mai importantă zi a festivalului, vizitatorii au putut degusta bunătăţi tradiţionale, dar au avut parte şi de activități pentru copii, muzică de fanfară sau dansuri. Şi preşedintele Klaus Iohannis a venit în mijlocul saşilor de la Criţ.

Prezent la festival, Președintele României a transmis un mesaj de unitate.

"Noi, dacă pot să spun aşa, comunitatea săsească, vom serba împreună cu românii centenarul României şi toţi ceilalţi se vor convinge că acesta este mesajul, centenarul este un lucru extrem de important!", a spus preşedintele Klaus Iohannis.

Pe acelaşi subiect

Satul Criţ a fost în aceste zile cel mai vizitat loc din Transilvania. Lângă Biserica Fortificată, bucătarii au pregătit tot felul de bunătăţi săseşti. Iar, la momente festive, saşii dansează. 

Astăzi a fost cea mai importantă zi a festivalului, pentru că oamenii au sărbătorit şi ziua satului Criț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Haferland, festivalul săsesc din inima Transilvaniei. Mesajul transmis de Klaus Iohannis, de la sărbătoare