Antena Meniu Search
x

Preţul modic pentru o experienţă de neuitat în Braşov. Turiştii nici n-au ştiut ce să fotografieze mai întâi

Plimbare de un ceas, cu un autobuz etajat decapotabil. De asta au parte cei care au ales Braşov ca destinaţie pentru această minivacanţă. Şi cum aparatele foto au fost nelipsite din bagaje, turiştii au surprins cele mai frumoase locuri din oraş pentru că pauza de selfie-uri și fotografii de peisaj e inclusă în costul călătoriei.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 14.08.2023, 08:48

Vezi și

O călătorie cu autobuzul durează aproape o oră, iar preţul unui bilet este modic, în comparaţie cu peisajele pe care turiştii le imortalizaează cu nerăbdare: doar 4 lei.

Turist: E frumos, se vede toată priveliştea altfel, se vede o imagine mult mai colorată a Braşovului.

Călătoria include o pauză de cinci minute, într-o parcare panoramică, pe drumul spre Poiana Brașov. Când în fața ochilor și a camerelor telefonului se derulează un asemenea peisaj, nici nu știi ce să fotografiezi mai întâi.

Claudiu Loghin, reporter: Piaţa Sfatului este poate cel mai fotografiat loc de pe traseul acestui autobuz. De aici se văd Casa Sfatului, piaţa în sine şi undeva în spate, Tâmpa.

Autobuzul decapotabil a fost construit în 2007 pentru Consiliul Judeţean Braşov. După aproximativ opt ani, cursele turistice au fost oprite. Autobuzul a fost preluat de Primărie şi dat în uz Regiei de Transport. Circulă din oră în oră, de luni până vineri între orele 16:00 - 21:00, îar în weekend, între orele 14:00 şi 21:00. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Preţul modic pentru o experienţă de neuitat în Braşov. Turiştii nici n-au ştiut ce să fotografieze mai întâi