Antena Meniu Search
x

Video Prima noapte de relaxare în Centrul Vechi: "E ca o gură de aer proaspăt. Se simte altă atmosferă şi e plin de lume, e superb"

Muzică dată tare, terase pline şi dans printre mese. A fost atmosfera de sărbătoare din prima noapte cu program extins în Centrul Vechi din Capitală. Mulţi tineri au venit la petrecere încă din timpul zilei, pentru a se bucura de atmosferă cât mai mult. Ar mai fi rămas şi după miezul nopţii, însă la ora 00 muzica s-a oprit în toate localurile.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 16.05.2021, 08:55

Vezi și

A fost prima noapte în care, la terase, petrecerea a ţinut până în miez de noapte. A fost o adevărată sărbătoare, care a început din momentul în care a apus soarele şi până când patronii barurilor au fost obligaţi să dea stingerea.

- "Cred că toată lumea a aşteptat momentul ăsta, de când s-au instaurat restricţiile".

- "Ne era dor să ne întoarcem la normalitate..."

- "E ca o gură de aer proaspăt...Se simte altă atmosferă şi e plin de lume, e superb!"

Pe acelaşi subiect

Muzica i-a făcut pe oameni să se ridice de pe scaune şi să danseze. Fie la terase, fie în stradă, în faţa barurilor. 

-"Şi aglomeraţia asta, parcă nu ştiu, e un vibe bun acum... Chit că e aglomerat, tot mă simt bine".       - E foarte frumos şi e foarte ciudat deoarece vin din Italia şi pentru mine e foarte drăguţ. Poţi să faci ce vrei, poţi să stai cu prietenii... Îmi place foarte mult România!"

Prima noapte de relaxare

Bogdan Dinu, reporter Observator: "În Centrul Vechi, viaţa de noapte şi-a reluat cursul. În stradă, însă, poliţiştii rutieri sunt vigilenţi în ceea ce priveşte consumul de droguri sau alcool la volan".

Prima noapte de petrecere nu s-a încheiat cu bine pentru toţi. În prima jumătate de oră a acţiunii organizate de poliţiştii rutieri, doi şoferi au fost prinşi drogaţi la volan.

Oana Pîrvan, Brigada Rutieră: "În urma controlului asupra autovehiculului condus de acesta au fost găsite mai multe pliculeţe ce conţineau substanţe interzise".

Poliţiştii i-au condus pe cei doi la INML pentru a le fi prelevate probe biologice. Astfel de acţiuni vor continua şi în zilele următoare, mai ales că ridicarea restricţiilor de noapte a făcut ca străzile din Bucureşti să devină tot mai aglomerate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Prima noapte de relaxare în Centrul Vechi: "E ca o gură de aer proaspăt. Se simte altă atmosferă şi e plin de lume, e superb"