Antena Meniu Search
x

Prima reacţie a mamei copilului trântit la pământ de unchiul său: "M-a afectat mult. Nu trebuie să faci aşa ceva"

Mama copilului care a fost agresat de unchiul său într-un loc de joacă recunoaşte că a fost afectată de incident. Femeia susţine că agresorul obişnuia să îşi lovească şi soţia, care acum este din nou însărcinată.

de Monica Palade

la 08.02.2021, 14:20

Prima reacţie a mamei copilului trântit la pământ de unchiul său: "M-a afectat mult. Nu trebuie să faci aşa ceva" - captura video Facebook

În ceea ce-l priveşte pe copil, acesta s-a plâns că are dureri de spate.

"Eu l-am întrebat dacă îl doare ceva şi mi-a spus: atâta mami mă doare spatele. Din câte am auzit, el e la pârnaie. Este bărbatul soră-mii. Pe soră mea a bătut-o, dar asta e treaba lor. Eu zic de copil că s-a dus în parc, s-a certat cu vărul său şi de acolo a pornit tot.

Copilul mi-a zis că nu mai ştie nimic că s-a trezit la spital. Acum am dat declaraţie şi poliţia a spus că în funcţie de cum se simte copilul şi mergem în judecată. Aştept să iasă tatăl lui de la lucru şi să mergem la spital. 

M-a afectat cam mult, nu mi se pare aşa normal. Copilul e un pic cam rău, dar nu trebuie să faci aşa ceva", a declarat mama copilului pentru Observator.

De cealaltă parte, sora femeii, însărcinată în cinci luni, şi copilul agresorului, în vârstă de opt ani, au fost preluaţi de DGASPC. Cei de acolo nu ştiau cazul pentru că nimeni nu a depus plângere împotriva bărbatului. Totodată, instituţia anunţă că îi va consilia psihologic pe toţi copiii care au fost martori la incident. 

Agresorul copilui lucrează ca electrician la Casa de Cultură din Deva. Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, spune că norocul copilului a fost faptul că nu era asfalt, altfel ar fi putut avea loc "o tragedie".

Cum se simte copilul agresat

În ceea ce priveşte starea de sănătate a copilului, ultimele veşti spun că este stabil, are o fractură craniană minoră. Rezultatul CT a fost trimis la Timişoara, iar medicii de acolo au ajuns la concluzia că nu e atât de grav şi că nu necesită transfer. În funcţie de evoluţia lui se va decide câte zile de spitalizare va avea nevoie.

Cu toate acestea, medicii sunt îngrijoraţi pentru că un posibil hematom ar putea provoca leziuni grave şi chiar decesul. 

La un pas de tragedie

Incidentul a avut loc duminică după-amiază. Totul a pornit de la ciondăneala a doi copii, care erau şi verişori. Enervat la culme şi într-un acces de furie, bărbatul de 29 de ani a decis să se impună cu forţa.

Aşa că l-a înşfăcat pe nepotul său şi l-a făcut una cu pământul. Deşi minorul se tânguia de durere, bărbatului nu doar că nu i se face milă, ci se duce la următoarea victimă: fiul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Prima reacţie a mamei copilului trântit la pământ de unchiul său: "M-a afectat mult. Nu trebuie să faci aşa ceva"