Antena Meniu Search
x

Primarul din Giurgiu acuzat că a scos băncile celor care nu l-au votat spune că a fost o glumă

Un primar din Giurgiu s-a răzbunat pe cei care nu l-au votat: le-a smuls băncile montate în faţa porţilor şi le-a stins lumina în faţa casei. Edilul recunoaşte că s-a supărat pentru că oamenii i-au reproşat că nu a făcut nimic pentru localitate în ultmii patru ani. Şi a vrut să le arate cum ar fi fost dacă într-adevar nu făcea nimic. Localnicii sunt decişi să-l reclame. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 30.09.2020, 20:51

Vezi și
  • Primarul vizat spune că pune băncile la loc.
  • Localnicii îl amenință pe primar cu plângeri penale.

Războiul politic a ajuns într-o nouă fază în satul cu un nume simbolic, Vlad Ţepeş din Giurgiu: edilul proaspăt reales ar fi dat ordin ca toţi cei care i-au contestat realizările să fie pedepsiţi. 

Edilul recunoaşte că a fost o lecţie dată oamenilor care nu l-au votat şi au răspândit prin sat vorba că nu a făcut nimic în vechiul mandat. 

Aurel Enache, primar Comana: Consilierul și viceprimarul s-au dus să glumească cu ei să le ia banca. Să vadă că sunt şi lucruri bune făcute de primar. O să le pună banca la loc. Banca și becul sunt puse din bani publici. Erau angajații Primăriei, au făcut o glumă pe banii publici. Cât costă o bancă? Cam 400 de lei, cred.

Localnicii au înlocuit astăzi banca cu două scaune. 

Localnic: Pentru că noi nu am votat, a scos banca noastră. Cine l-a votat are banca la poartă. 

Primarul liberal a făcut şi alte reguli locale. 

Aurel Enache, primar Comana: Am câştigat 12 consilieri din 15. Ceilalţi trei consilieri sunt tot ai mei, puşi pe liste de mine. Cu înțelegerea între mine și PSD. 

Localnicii din Vlad Ţepeş sunt hotărâţi să depună plângere penală pe numele edilului pentru abuz în serviciu şi distrugere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Primarul din Giurgiu acuzat că a scos băncile celor care nu l-au votat spune că a fost o glumă