Antena Meniu Search
x

Prime Telecom – servicii de telecomunicatii moderne avand la baza peste 8.000 km de fibra optica in intreaga tara

Prime Telecom este unul dintre cei mai mari operatori alternativi de telecomunicatii la nivel national care furnizeaza servicii de acces internet, telefonie, transport de date, solutii de hosting si colocare, proiectare si instalare retele de date.

Prime Telecom are capital 100% privat autohton, detinand o retea extinsa de fibra optica de peste 8.000 de kilometri, rezultat al investitiilor semnificative facute in cei peste 13 ani de activitate.

In ultimii ani, Prime Telecom si-a consolidat pozitia pe piata locala de telecomunicatii datorita utilizarii pe scara din ce in ce mai larga a serviciilor de tip broadband, compania avand capabilitatea de a furniza capacitati extinse si servicii cu viteze mari precum: Ethernet, dark fiber si linii inchiriate. In plus, Prime Telecom dispune de o solutie avansata de colocare a echipamentelor de telecomunicatii, detinand propriul centru de colocare echipat cu sisteme moderne de climatizare, ventilatie, supraveghere video si detectie a incendiilor.

Reteaua extinsa de fibra optica permite furnizarea serviciilor de internet si date la cele mai ridicate standarde in intreaga tara. La nivel national, Prime Telecom a dezvoltat retele de fibra optica in toate orasele resedinta de judet, intre care opereaza propria sa retea DWDM cu capacitati instalate de Nx10G. Reteaua nationala interconecteaza peste 100 de puncte de prezenta si 40 de retele metropolitane, compania fiind reprezentata local prin filialele din Cluj si Iasi. Tranzitul international se realizeaza prin conectarea cu o serie de parteneri din tarile invecinate precum Ungaria, Serbia, Bulgaria si Moldova.

Calitatea serviciilor oferite a fost recunoscuta de catre organisme internationale si certificata conform SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR ISO/IEC 27001:2005, SR OHSAS 18001:2008 / OHSAS 18001:2007.

Prime Telecom a dezvoltat un portofoliu diversificat de clienti, format din companii mari si medii, operatori de telecomunicatii din Romania si din strainatate, furnizori de servicii de internet, institutii guvernamentale, autoritati locale, institutii de invatamant si culturale.

Echipa tehnica formata din 90 de specialisti in dezvoltarea retelelor si configurarea programelor software asigura mentenanta si suport 24/24h, 365/365 si o functionalitate de peste 99,8%. Suportul tehnic permanent este asigurat de propriile echipe de interventie, timpul de raspuns fiind astfel foarte redus.

Solutiile oferite de Prime Telecom sunt flexibile, scalabile si au la baza o retea de fibra optica solida si bine planificata. In plus, in functie de cerintele specifice ale clientilor, Prime Telecom are capacitatea de a oferi servicii integrate precum solutii ITS (Intelligent Transportation Systems), CCTV, control acces, detectie incendiu, alarmare etc.

 www.primetelecom.ro

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Prime Telecom – servicii de telecomunicatii moderne avand la baza peste 8.000 km de fibra optica in intreaga tara