Antena Meniu Search
x

Primele declarații făcute de criminalul din Onești. Gheorghe Moroșan spune că nu regretă nimic

Gheorghe Moroșan, bărbatul acuzat de crimele din Onești, nu pare să-și regrete faptele. Bărbatul ar fi spus că cei doi muncitori măcelăriți erau oricum oameni răi.

de Redactia Observator

la 08.03.2021, 16:46

Primele declarații făcute de criminalul din Onești. Gheorghe Moroșanu spune că nu regretă nimic
  • Procurorii cer Tribunalului Bacău arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Moroșan, acuzat de crimele din Onești.
  • Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, bărbatul și soția lui au plecat în 1 martie de acasă spre apartamentul din Onești cu intenţia „de a se răzbuna”.
  • Surse: Moroșan nu-și regretă faptele.

Gheorghe Moroșan a dat primele declarații după intervențiile chirurgiale la care a fost supus. Și-a amintit ceea a făcut, a spus că nu regretă nimic și că cei doi muncitori erau oricum oameni răi, potrivit unor surse Antena 1.  Bărbatul a fost mutat de pe ATI la chirurgie, unde se recuperează.

Cum a reușit Gheorghe Moroșan să își imobilizeze victimele

Procurorii din Bacău au dispus începerea urmării penale lui Gheorghe Moroșan şi cer arestarea sa. Anchetatorii au stabilit că agresorul a plecat de acasă u intenţia de a se răzbuna, având asupra sa un cuţit cu lama de 27 de centimetri, spray paralizant şi 10 coliere autoblocante. Bărbatul a început să lovească victimele după ce unul dintre muncitori l-a lovit cu piciorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Primele declarații făcute de criminalul din Onești. Gheorghe Moroșan spune că nu regretă nimic