Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini de la accidentul cu 20 de maşini de pe Autostrada Soarelui. Sunt mai multe victime

Imagini teribile pe Autostrada Soarelui, în această dimineaţă, după ce 20 de maşini s-au ciocnit în lanţ la kilometrul 183, pe sensul de mers către litoral. Patru persoane, inclusiv 2 copii, au fost transportate la spital. Traficul este blocat, a fost activat Planul Roşu de intervenţie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.07.2021, 09:47

Vezi și

UPDATE 9:10 - Cinci persoane sunt rănite, după accidentul în lanţ de pe Autostrada Soarelui, din zona Medgidia. Se pare, însă, că, la o distanță de doar doi kilometri s-au produs două accidente: unul cu cinci victime și altul în care au fost implicate aproximativ 20 de mașini.

La km 181 al Autostrăzii București - Constanța, sensul spre litoral, s-a produs unul dintre accidente, în urma căruia au rezultat cinci victime, după coliziunea dintre trei mașini.

Pe acelaşi subiect

La doi kilometri distanță, a fost carambolul cu 20 de mașini. Polițiștii au deviat traficul pe la nodul rutier de la km. 160, oraș Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar.

La fața locului acționează 20 de ambulanțe din București, Constanța, Ialomița și Călărași, iar Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a trimis în zonă și un spital mobil.

Ştirea iniţială: 

Patru  persoane, inclusiv doi copii, au fost rănite, una fiind încarcerată, în urma unui accident în lanţ în care au fost implicate 20 de autovehicule, care a avut loc vineri, la kilometrul 183 al autostrăzii Bucureşti - Constanţa, traficul fiind complet blocat.

Un echipaj SMURD a preluat un pacient în vârstă de 15 ani, care a fost dus la spital. De asemenea, o ambulanţă a preluat doi copii şi un adult, transportaţi, de asemenea, la o unitate medicală. 

Un alt echipaj acordă primul ajutor unei persoane inconştiente.

Traficul pe Autostrada București - Constanța este blocat

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, la accidentul de pe autostradă intervin nouă ambulanţe SMURD tip B, o ambulanţă SMURD tip C, nouă ambulanţe ale Serviciului Judeţean, de tip B şi o ambulanţă SAJ tip C. De asemenea, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă va trimite în sprijin zece ambulanţe tip B, două ambulanţe tip C, un spital mobil, o descarcerare grea, o autospecială de transport victime multiple.

Vineri dimineaţă a fost semnalată ceaţă pe întreaga autostradă A2 Bucureşti-Constanţa, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

Traficul pe Autostrada București - Constanța este blocat și sunt recomandate rute alternative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la accidentul cu 20 de maşini de pe Autostrada Soarelui. Sunt mai multe victime