Antena Meniu Search
x

Video Carambol uriaş, cu peste 50 de maşini, pe Autostrada Soarelui. 155 de persoane implicate, după mai multe accidente în lanţ

Un carambol uriaş în care au fost implicate zeci de maşini a blocat total traficul pe Autostrada Soarelui, sensul către litoral. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.07.2021, 11:56

Vezi și

UPDATE 10:30 - Traficul rutier pe Autostrada Soarelui a fost reluat, după mai bine de trei ore, pe a doua bandă a sensului către litoral.

UPDATE 10:30 - ISU Dobrogea a transmis că Planul Roşu a fost dezactivat începând cu ora 10.30.  De asemenea, numărul victimelor a fost actualizat, acesta fiind de 16 - 5 copii şi 11 adulţi. Totodată, opt persoane au fost asistate medical la faţa locului de către echipele de intervenţie.

UPDATE 9:34 - 55 de maşini au fost implicate într-un carambol uriaş produs în această dimineaţă, pe Autostrada Soarelui. Se pare că au fost patru accidente, pe o lungime de 10 kilometri. 155 de persoane au fost implicate, iar 17 au fost transportate la spital.

UPDATE 9:20 - Un număr de 17 victime au fost preluate de echipajele de ambulanță și duse la spital după carambolul în care au fost implicate peste 20 de mașini, produs pe Autostrada Soarelui, în zona localității Medgidia. Potrivit ISU Constanța, au fost preluate, până la acest moment, de la locul accidentului, un număr de 17 persoane rănite.

Pe acelaşi subiect

Între victime sunt și cinci copii. Se pare că toate victimele sunt conștiente și cooperante, dar au mai multe traumatisme în urma accidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

UPDATE 9:10 - Cinci persoane sunt rănite, după accidentul în lanţ de pe Autostrada Soarelui, din zona Medgidia. Se pare, însă, că, la o distanță de doar doi kilometri s-au produs două accidente: unul cu cinci victime și altul în care au fost implicate aproximativ 20 de mașini.

La km 181 al Autostrăzii București - Constanța, sensul spre litoral, s-a produs unul dintre accidente, în urma căruia au rezultat cinci victime, după coliziunea dintre trei mașini. La doi kilometri distanță, a fost carambolul cu 20 de mașini. Polițiștii au deviat traficul pe la nodul rutier de la km. 160, oraș Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar.

La fața locului acționează 20 de ambulanțe din București, Constanța, Ialomița și Călărași, iar Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a trimis în zonă și un spital mobil.

UPDATE 8:27 - Ambulanţele au preluat de la locul accidentului un pacient în vârstă de 15 ani, alți doi copii şi un adult. La fața locului, medicii acordă îngrijiri unei persoane inconștiente. 

Știrea inițială: Două persoane au fost rănite, una fiind încarcerată, în urma unui accident în lanţ în care au fost implicate 20 de autovehicule, care a avut loc vineri, la kilometrul 183 al autostrăzii Bucureşti - Constanţa, traficul fiind complet blocat.

Accidentul în lanţ s-a produs pe sensul către litoral al autostrăzii A2, la km 183, în zona localităţii Medgidia. În accident au fost implicate 20 de autoturisme, iar din primele date două persoane au fost rănite, una fiind încarcerată. Conform reprezentanţilor Centrului Infotrafic din IGPR, traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanţa, formându-se coloane de autoturisme.

La accidentul de pe A2 acționează 20 de ambulanțe din București, Constanța, Ialomița și Călărași

Până la acest moment, pentru gestionarea situației, au fost alocate următoarele echipaje:

ISU CT: 3 autospeciale stingere, 1 descarcerare, 3 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 2 ambulanțe SAJ

ISU BIF: 1 Punct medical avansat, 1 descarcerare grea, 1 autoscară,  1 punct comandă mobil, 12 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple

 ISU CL: 1 descarcerare,  4 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple

 ISU IL: 1 descarcerare, 1 ambulanță SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple.

Vineri dimineaţă a fost semnalată ceaţă pe întreaga autostradă A2 Bucureşti-Constanţa, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Carambol uriaş, cu peste 50 de maşini, pe Autostrada Soarelui. 155 de persoane implicate, după mai multe accidente în lanţ