Antena Meniu Search
x

Video Primele măsuri în cazul profesoarei de engleză, încolţită şi umilită de copii de 13 ani. Ce păţesc elevii

Imagini absolut revoltătoare într-o şcoală din Prahova. Mai mulţi elevi s-au filmat în timp ce făceau gesturi obscene în jurul profesoarei de engleză, chiar în timpul orei. Batjocorită şi hărţuită minute bune, femeia pare să accepte resemnată totul şi râde împreună cu copiii. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 07.04.2023, 17:32

Vezi și

"Scenele halucinante au fost filmate în urmă cu două săptămâni, în timpul orei de limba engleză, dar au fost făcute publice abia acum. În imagini, se vede cum profesoara încearcă să ţină lecția, dar cei mai mulţi elevi din clasă se amuză pe seama sa. Unii chiar o ating şi îi arată semne obscene", spune Diana Speretoiu, reporter Observator.

Umilinţa îndurată de profesoară, în clasă

"Un elev filmează cu telefonul în timp ce doi colegi se urcă pe scaunul de lângă catedră. În ciuda acestei situaţii, femeia îşi continuă lecția ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Imaginile au ajuns la directorul unităţii de învăţământ, au fost văzute şi de reprezentanții Inspectoratului Şcolar din Prahova şi a fost demarată deja o anchetă", adaugă Diana Speretoiu, reporter Observator.

Evenimentele tot mai violente care au loc în ultima perioadă în şcolile şi liceele din România readuc în discuţie subiectul exmatriculării elevilor, lucru care în prezent este interzis. Observator a realizat, vineri, un sondaj pe această temă.

Primele măsuri împotriva elevilor din imagini

"Primele măsuri: trei elevi s-au ales cu nota scăzută la purtare, iar colegii lor au fost mustraţi pentru că nu au intervenit. Colegii profesoarei nu-şi explică lipsa ei de reacţie şi de autoritate, mai ales că este vorba de un dascal cu vechime", a precizat Diana Speretoiu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Primele măsuri în cazul profesoarei de engleză, încolţită şi umilită de copii de 13 ani. Ce păţesc elevii