Antena Meniu Search
x

Video Profesoară umilită minute în şir de elevi de 13 ani. Au simulat acte sexuale asupra ei şi au filmat scenele

După cazul cutremurător al profesoarei înjunghiate de un elev la Liceul "Ion Creangă" din Capitală, ies la iveală şi alte incidente în care dascălii sunt agresaţi sau hărţuiţi de copiii cărora trebuie să le predea la clasă. Într-o şcoală din comuna prahoveană Brebu, mai mulţi elevi în vârstă de 13 ani şi-au batjocorit profesoara de limba engleză. Aceştia s-au filmat cum simulează acte de natură sexuală asupra femeii, iar imaginile au ajuns acum în atenţia autorităţilor. Polițiștii din Prahova au demarat o anchetă.

de Ioana Petcu

la 07.04.2023, 17:14

Vezi și

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii din Valea Doftanei au fost sesizați de către directorul unei școli din comuna Brebu despre faptul că deține o înregistrare audio video în care doi elevi cu vârstele de 13 ani au simulat exercitarea unor acte de natură sexuală asupra unui cadru didactic, în timp ce se aflau într-o sală de clasă.

Reacţia profesoarei umilite în sala de clasă

"Uite, bă, cât e de proastă", spune unul dintre elevii de 13 ani, în timp ce se apropie de cadrul didactic aflat la tablă, în faţa clasei. O atinge pe faţă şi îi arată semne indecente, în timp ce profesoara încearcă să îl ignore şi să continue lecţia. Dar elevii nu se potolesc. Un băiat vine în spatele ei şi simulează acte de natură sexuală, încurajat de alţi colegi de clasă. Ba chiar încearcă să îi ridice furta profesoarei. La un moment dat, femeia care şi-a păstrat calmul pe tot parcursul incidentului, le cere elevilor să înceteze: "Gata!", le strigă ea. Fără succes însă.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Pe acelaşi subiect

Violenţe asupra dascălilor, în şcoli

Evenimentele tot mai violente care au loc în ultima perioadă în şcolile şi liceele din România readuc în discuţie subiectul exmatriculării elevilor, lucru care în prezent este interzis. Observator a realizat, vineri, un sondaj pe această temă:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Profesoară umilită minute în şir de elevi de 13 ani. Au simulat acte sexuale asupra ei şi au filmat scenele