Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Primele victime ale frigului din apartamente, la Timișoara: bărbat găsit mort, iar fiica lui în stare de inconştienţă, intoxicați cu gaze. Se încălzeau la aragaz

Lipsa căldurii din apartamente a făcut primele victime, în Timișoara. Un bărbat de 66 ani a fost găsit mort în casă, iar fiica lui, în vârstă de 38 ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Ca să se încălzească, cei doi au dat drumul la aragaz, iar gazul acumulat în apartament i-a lăsat inconştienţi. Până şi câinele familiei a avut nevoie de oxigen pentru a supravieţui. 

De Redactia Observator la 28.10.2021, 08:26
Vezi și

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit aseară, de pompieri. Angajaţii ISU au fost chemaţi de vecini deoarece pe scara blocului mirosea a gaz.  

"Cineva a lăsat gazul pornit şi... Asta am înţeles, din ce s-a auzit. Să se încălzească", spune o vecină.

De la aragaz, apartamentul s-a umplut de monoxid de carbon

În apartament era frig, o situaţie cu care se confruntă toţi timişorenii. De la aragaz, apartamentul s-ar fi umplut de monoxid de carbon. 

Pe acelaşi subiect

"Am înţeles că se simţea miros de gaz şi că persoanele nu răspundeau la uşă. Au sunat pompierii, au încercat să urce sus, la balcon, dar na, cam complicat, nu s-a putut", mai spun vecinii.

Şi cealaltă fiică a bărbatului a sunat la 112, îngrijorată că tatăl şi sora ei n-au răspuns la telefon toată ziua.

Aurora Voicilă - purtător de cuvânt, IPJ Timiș: În jurul orei 21:15, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil de pe strada Dumitru Kiriac, din Timișoara, a fost găsit decedat un bărbat, de 66 de ani, iar fiica lui, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită în stare de inconștiență.

Femeia a fost transportată la spital. 

Dan Ciapa - medic UPU, Spitalul Județean Timișoara: Ea a venit cu insuficienţă respiratorie, cu intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Zeci de mii de locuințe din Timișoara, lăsate fără căldură în prag de iarnă

Până și câinele familiei a fost intoxicat. A avut nevoie de oxigen pentru a-şi reveni.

Reporter: La voi cum este, aveţi căldură?

Locatară: Nu, e frig.

Reporter: Voi cum vă încălziţi, cum faceţi?

Locatară: Aerotermă, deocamdată, aşteptăm o minune.

Aproximativ 56 de mii de locuințe din Timişoara au rămas neîncălzite, după ce furnizorul de gaze a sistat livrarea din cauza datoriilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Primele victime ale frigului din apartamente, la Timișoara: bărbat găsit mort, iar fiica lui în stare de inconştienţă, intoxicați cu gaze. Se încălzeau la aragaz