Antena Meniu Search
x

Prinţul Nicolae, la căpătâiul bunicului său! Nepotul preferat al Regelui Mihai a ajuns în Elveţia

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, a anunţat pe pagina lui de Facebook că se află în Elveţia.

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, a anunţat pe pagina lui de Facebook că se află în Elveţia.

Casa Regală a transmis astăzi că "Majestatea Sa Regele Mihai se află în stare de suferință, la reședința din Elveția, înconjurat de Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu".

"La reședință se află angajații Casei Majestății Sale detașați în Elveția și maicile de la mânăstirile din România care îl asistă pe Rege neîncetat", anunţă familia regală.

Totodată, aseară, "un trimis al ÎPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale și Meridionale a venit la reședinţa din Elveția pentru a da Majestății Sale Sfânta Împărtășanie, în prezența Principesei Moștenitoare".

Întreaga familie regală s-a reunit, pentru a-i fi alături Regelui Mihai. Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au discutat cu doctorii despre schema de tratament. Din România, un fost coleg de şcoală se roagă pentru suveran. 

În urmă cu câteva zile, regele a trimis o parte din maşinile sale de colecţie în ţară, pe Domeniul Regal Săvârşin. Vor rămâne în patrimoniul naţional şi vor fi expuse de anul viitor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Prinţul Nicolae, la căpătâiul bunicului său! Nepotul preferat al Regelui Mihai a ajuns în Elveţia