Antena Meniu Search
x

Video Profesorul care i-a cerut elevei sale de 11 ani să iasă la întâlnire, cercetat pentru racolarea unui minor în scopuri sexuale. Tânărul nu a fost reţinut

Un tânăr profesor din Sighetu Marmaţiei a fost luat de poliţişti, direct de la şcoală, după ce părinţii unei eleve de doar 11 ani s-au plâns că dascălul i-a trimis copilei mesaje nepotrivite pe telefon. Profesorul are 25 de ani şi i-ar fi cerut elevei sale să se întâlnească. Agenţii l-au dus la audieri. Au deschis şi un dosar pentru pentru racolarea unui minor în scopuri sexuale. Deocamdată profesorul nu a fost reţinut.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 26.10.2023, 13:46

Vezi și

Directoarea ne-a declarat faptul că în cursul zilei de marţi a fost sunată de către poliţişti şi întrebată dacă profesorul se află în incinta unităţii de învăţământ. În momentul în care directoarea le-a confirmat informaţia, oamenii legii au rugat-o să îl reţină pe profesorul de matematică deoarece trebuie să îi înmâneze nişte pliante din cadrul unei campanii educaţionale.

În momentul în care poliţiştii au intrat în şcoală l-au ridicat pe profesorul de 25 de ani şi l-au dus la locuinţa sa, acolo unde au avut loc şi percheziţii. De aici, oamenii legii au preluat mai multe probe informatice, atât mesajele din telefon, cât şi mesajele din calculator. Vecinii acestuia sunt şocaţi de cele întâmplate deoarece tânărul era un om care îşi ajuta mereu părinţii şi era foarte respectuos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Profesorul care i-a cerut elevei sale de 11 ani să iasă la întâlnire, cercetat pentru racolarea unui minor în scopuri sexuale. Tânărul nu a fost reţinut