Proprietarii unui restaurant din Constanţa, modalitate inedită de a decide preparatele din meniul de toamnă
Un restaurant de la malul mării a găsit o metodă inedită pentru a-şi stabili meniul de toamnă. A organizat un festin culinar la care a invitat mai multe personalităţi din diferite domenii, dar şi turişti aflaţi pe litoral, cărora le-a cerut ajutorul.
Un restaurant de la malul mării a găsit o metodă inedită pentru a-şi stabili meniul de toamnă. A organizat un festin culinar la care a invitat mai multe personalităţi din diferite domenii, dar şi turişti aflaţi pe litoral, cărora le-a cerut ajutorul. Misiunea lor a fost să aleagă cele mai delicioase preparate.
Cei care s-au aflat în juriu au cântărit mult până au stabilit care sunt mâncărurile lor preferate.
- Evacuare cu scandal la Braşov. Proprietara unei case a cerut ajutorul autorităţilor, după ce chiriaşa a uitat...
- "Stegarul dac", sub control judiciar. Îi este interzis să participe la adunări publice
- Băutura tot mai consumată de români. Vânzările au crescut cu 15% anul trecut: "În ultimii 5 ani s-a dublat"
- Cinci membri ai unei comisii INML, urmăriţi penal în cazul renumitului chirurg de la Fundeni acuzat de malpraxis....
- Ce recompensă primesc de la stat vânătorii de comori, pentru fiecare descoperire arheologică. Uneori uită răsplata
De la festinul culinar nu a lipsit desertul, o combinaţie între bucătăria franceză şi cea italienească.
În funcţie de reacţiile celor din juriu, restaurantul va stabili meniul din această toamnă.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰