Proprietarii unui restaurant din Constanţa, modalitate inedită de a decide preparatele din meniul de toamnă
Un restaurant de la malul mării a găsit o metodă inedită pentru a-şi stabili meniul de toamnă. A organizat un festin culinar la care a invitat mai multe personalităţi din diferite domenii, dar şi turişti aflaţi pe litoral, cărora le-a cerut ajutorul.
Un restaurant de la malul mării a găsit o metodă inedită pentru a-şi stabili meniul de toamnă. A organizat un festin culinar la care a invitat mai multe personalităţi din diferite domenii, dar şi turişti aflaţi pe litoral, cărora le-a cerut ajutorul. Misiunea lor a fost să aleagă cele mai delicioase preparate.
Cei care s-au aflat în juriu au cântărit mult până au stabilit care sunt mâncărurile lor preferate.
De la festinul culinar nu a lipsit desertul, o combinaţie între bucătăria franceză şi cea italienească.
În funcţie de reacţiile celor din juriu, restaurantul va stabili meniul din această toamnă.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰