Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Proprietarii unui restaurant din Constanţa, modalitate inedită de a decide preparatele din meniul de toamnă

Un restaurant de la malul mării a găsit o metodă inedită pentru a-şi stabili meniul de toamnă. A organizat un festin culinar la care a invitat mai multe personalităţi din diferite domenii, dar şi turişti aflaţi pe litoral, cărora le-a cerut ajutorul.

de Redactia Observator

la 20.09.2019 , 17:31

Un restaurant de la malul mării a găsit o metodă inedită pentru a-şi stabili meniul de toamnă. A organizat un festin culinar la care a invitat mai multe personalităţi din diferite domenii, dar şi turişti aflaţi pe litoral, cărora le-a cerut ajutorul. Misiunea lor a fost să aleagă cele mai delicioase preparate.

Cei care s-au aflat în juriu au cântărit mult până au stabilit care sunt mâncărurile lor preferate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De la festinul culinar nu a lipsit desertul, o combinaţie între bucătăria franceză şi cea italienească.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În funcţie de reacţiile celor din juriu, restaurantul va stabili meniul din această toamnă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Proprietarii unui restaurant din Constanţa, modalitate inedită de a decide preparatele din meniul de toamnă