Antena Meniu Search
x

Video Protest cu bannere și portavoce în timpul votului pentru Guvernul Ciucă. Manifestanții s-au pus pe jos, pe holurile Parlamentului: "Tot voi?"

Reprezentanţi ai asociației Geeks for Democracy au protestat, joi, în Parlament, în timpului votului pentru învestirea Guvernului Ciucă, faţă de alianţa între PSD şi PNL. Protestatarii au afișat un banner galben-roşu cu mesajul: "Tot voi?"

de Redactia Observator

la 25.11.2021, 13:10

Vezi și

Protestul a avut loc în Parlament, în timp ce în sala de plen se vota învestirea Guvernului Ciucă. Manifestanţii au protestat faţă de alianţa dintre PNL şi PSD, având un banner galben-roşu cu mesajul: "Tot voi?". Angajați din Parlament au încercat să le ia banner-ul, însă protestarii s-au pus pe jos și au ținut strâns de el. În sala de plen, însă, votul se derulează fără incidente.  

În sală a ajuns şi preşedintele PNL, Florin Cîțu, care nu a participat la dezbaterile de dinaintea votului. George Simion nu s-a ferit să taxeze imediat momentul. "Nu l-am văzut pe preşedintele Senatului, Florin Cîţu. Unde se ascunde? Unde s-a ascuns Florin Cîţu, unde s-a ascuns micuțul? Îi este frică, îi este jenă, poate intră în depresie. Probabil este cu domnul preşedinte (...) Unde a plecat domnul Cîţu, domnii de la PNL, ce s-a întâmplat? Dacă aveţi demnitate, un singur lucru, bila neagră în urna albă", a spus George Simion, în plen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Protest cu bannere și portavoce în timpul votului pentru Guvernul Ciucă. Manifestanții s-au pus pe jos, pe holurile Parlamentului: "Tot voi?"