Antena Meniu Search
x

Video George Simion, la votul pentru noul Guvern: "Unde s-a ascuns Florin Cîțu, unde s-a ascuns micuțul?"

Liderul AUR, George Simion, a criticat în Parlament formarea alianței de guvernare PNL-PSD-UDMR. "Unde s-a ascuns Florin Cîțu, unde s-a ascuns micuțul", a întrebat Simion de la microfonul Parlamentului, în condițiile în care președintele PNL a lipsit de la discursurile parlamentarilor.

de Redactia Observator

la 25.11.2021, 11:42

liderul AUR George Simion
George Simion, la votul pentru noul Guvern: "Unde s-a ascuns Florin Cîțu, unde s-a ascuns micuțul?" - Observator

"Nu l-am văzut pe preşedintele Senatului, Florin Cîţu. Unde se ascunde? Unde s-a ascuns Florin Cîţu, unde s-a ascuns micuțul? Îi este frică, îi este jenă, poate intră în depresie. Probabil este cu domnul preşedinte (...) Unde a plecat domnul Cîţu, domnii de la PNL, ce s-a întâmplat? Dacă aveţi demnitate, un singur lucru, bila neagră în urna albă", a spus George Simion, în plen.

George Simion (AUR) vrea demiterea lui Klaus Iohannis

El a spus că va urma Opoziţia la dictatura lui Klaus Iohannis. "Nu vă place nici dumneavoastră dictatura lui Klaus Iohannis, domnul Fenechiu. Şi mulţi dintre voi nu îl mai suportaţi şi sper, cu acest nou guvern, să nu ajungem să tolerăm o dictatură", a arătat copreşedintele AUR. "Votaţi împotriva guvernului Ciucă, votaţi suspendarea lui Klaus Iohannis şi alegeri anticipate", a spus în final Simion, afirmând că "mortul adus în groapă de noua coaliţie este ţara".

"Am văzut cum se împart portofelele și inelele în acest guvern... s-au inventat portofolii noi ca să ajungă la toată lumea... Am văzut că ați luat și banii mortului... Dacă vă bateți joc și luați banii de pe pieptul poporului, nu văd o căsnicie frumoasă", a mai spus Simion. Declarațiile au fost făcute în timpul dezbaterilor parlamentare. În cadrul acestora, guvernul Ciucă solicită votul de învestire din partea parlamentarilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » George Simion, la votul pentru noul Guvern: "Unde s-a ascuns Florin Cîțu, unde s-a ascuns micuțul?"