Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Protest spontan spre singurul drum care duce spre poligonul Cincu, unde se antrenează trupele NATO

Prostest spontan pe drumul care duce către poligonul de la Cincu, acolo unde se antrenează şi trupele NATO. Zeci de oameni au ieşit şi au blocat drumul nemulţumiţi de starea deplorabilă în care se află singura cale de acces din zonă.

de Redactia Observator

la 18.07.2022 , 17:44

Localnicii spun că şi-au distrus maşinile pe drumul neasfaltat şi plin de gropi. Drumul în cauză a devenit singura cale de acces către satele Cincu şi Cincşor, după ce podul de la Voila, de peste Olt, a fost închis în vederea construirii unuia nou. Lucrările ar fi întârziat însă pentru că Hidroelectrica nu a permis lucrări în albia aflată în vecinătatea unui baraj.

Autorităţile îi asigură însă pe oameni că autorizaţia pentru asfaltarea variantei ocolitoare a fost emisă în urmă cu câteva zile, iar drumul provizoriu va fi modernizat în curând. Unitatea de la Cincu este un punct important NATO. În acest moment, acolo se află 800 de militari francezi și belgieni. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Protest spontan spre singurul drum care duce spre poligonul Cincu, unde se antrenează trupele NATO