Antena Meniu Search
x

"Adevăr sau provocare" în Valea Jiului, între copii de 6 şi 12 ani. Scenele au fost filmate de o fetiţă, în curtea fostei exploatări miniere din Aninoasa

Polițiștii hunedoreni au deschis o anchetă, după ce o fetiță de 6 ani a fost „provocată” de alţi copii să îi facă sex oral unui băiat de 11 ani.

- adevarul.ro

Polițiștii hunedoreni au deschis o anchetă, după ce o fetiță de 6 ani a fost supusă la perversiuni sexuale fiind „provocată” de alţi copii să îi facă sex oral unui băiat de 11 ani. Totul a fost filmat de o altă copilă, de 12 ani. Minorii se jucau „Adevăr sau provocare”.

„Adevăr sau provocare” este un joc foarte popular ale cărui reguli sunt foarte simple: dacă alegi „adevărul”, trebuie să răspunzi sincer la o întrebare adresată, iar dacă alegi „provocarea”, trebuie să faci ce ți se spune.

Cea de-a doua variantă a fost aleasă și de copila de șase ani.

„Ei, ca și copiii, se jucau prin curtea fostei Exploatări Miniere. Jucau jocul «Adevăr sau Provocare» și s-au provocat unii pe alții să își facă sex oral, iar una dintre fetițe filma cu telefonul. Polițiștii noștri locali au aflat de incident, ne-au anunțat pe noi, Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecția Copilului, și Poliția. I-au găsit acolo cei de la Poliția Locală. Copiii nu sunt din familii dezorganizate, sunt din familii normale”, a declarat, pentru presa locală, primarul orașului Aninoasa, Nicolae Dunca.

Copiii implicaţi în incident au fost incluși într-un program de consiliere psihologică.

Micuții au povestit, cu lux de detalii, tot ce s-a întâmplat în Exploatarea Minieră.

„Reprezentanții Serviciului Public de Asistență Socială, din localitate, au fost sesizați despre acest caz, ulterior efectuând consiliere și evaluare a familiilor din care fac parte acești minori. Copiii au fost incluși într-un program de consiliere psihologică și sunt permanent monitorizați”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara, Cristina Sav.

Polițiștii hunedoreni au deschis o anchetă în acest caz.

„Poliția Aninoasa a fost sesizată de către Serviciul Protecție și Asistență Socială din cadrul Primăriei Aninoasa cu privire la faptul că un minor de 11 ani ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 6 ani, în incinta fostei E.M. Aninoasa. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor. Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani va propune măsurile corespunzătoare la finalizarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Laura Năstase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Adevăr sau provocare" în Valea Jiului, între copii de 6 şi 12 ani. Scenele au fost filmate de o fetiţă, în curtea fostei exploatări miniere din Aninoasa