Antena Meniu Search
x

Video ''Puşcăria înseamnă moartea, mai ales pentru mama mea, Patroana.'' Leo de la Strehaia şi mama lui, reţinuţi cu trei zile înainte ca faptele să se prescrie

Este cutremur la Strehaia, în patria palatelor. Leo- Prinţul Ţiganilor a ajuns la închisoare. Celebrul Don Juan, care a provocat multe scandaluri mondene, şi mama lui, Patroana, sunt acuzaţi de evaziune fiscală. Culmea, condamnarea a venit după 12 ani, cu trei zile înainte ca faptele să se prescrie.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 19:21

Vezi și

Leo de la Strehaia: Pentru mine, puşcăria înseamnă moartea. Mai ales pentru mama mea, pentru Patroana.

Patroana, mama lui Leo de la Strehaia: Nu s-a mai existat la noi în România.

Prinţul Leo a devenit celebru pentru maşinile de lux pe care le făcea cadou asistentelor tv şi dansatoarelor. Relaţiile s-au încheiat cu scandaluri în prime-time şi sute de mii de euro pierduţi. Nu doar femeile i-au făcut probleme lui Leo de la Strehaia, ci şi hoţii. Acum câţiva ani, a rămas fără un ceas din aur. Dar asta nu l-a sărăcit. 

Pe Youtube, unde are 60.000 de fani, se laudă cum aruncă cu banii pe jos, dar şi pe manelişti. Aseară, poliţiştii au descins în palatul din Strehaia pe care prinţul l-a scos la vânzare pentru 2 milioane de euro. Voiau să-i conducă pe el şi pe mama lui, la închisoare. Leo de la Strehaia va sta 2 ani şi jumătate după gratii, iar mama lui, Patroana, 2 ani.

Pe acelaşi subiect

Patroana, mama lui Leo de la Strehaia: I-a fost invidie pe mine şi pe copilul meu că ne-a văzut pe Youtube. Ne-a băgat în puşcărie, să nu mă mai vadă prietenii, să nu mă mai vadă fanii.

Luminiţa, rudă: Trebuia să-l mai lase şi pe el o zi, măcar să-şi mai facă şi el bagajele. Nici nu apucase să mănânce, nimic.

Cei doi sunt acuzaţi că spălau bani prin intermediul unei firme deschise pe numele Patroanei

Cei doi au fost condamnaţi definitiv într-un dosar de evaziune fiscală deschis de procurorii DNA în urmă cu 12 ani. Sunt acuzaţi că spălau bani prin intermediul unei firme deschise pe numele Patroanei.

Patroana, mama lui Leo de la Strehaia: Eu sunt femeie bătrână şi nu ştiu carte şi n-am făcut eu tranzacţia, bărbatu-meu a făcut-o, eu nici nu ştiam ce înseamnă aia "bursare de TVA". 

Faptele urmau să se prescrie pe 2 octombrie. Leo de la Strehaia susţine că, în ultimele două săptămâni, au fost stabilite termene de judecată de pe o zi pe alta. Asta chiar dacă unul din avocaţi s-a îmbolnăvit de COVID, apoi au luat şi ei şi nu s-au putut prezenta.

Leo de la Strehaia: Am fost judecaţi cu japca. Eu eram bolnav pe bune, aveam de-ăla respirator la gură şi i-a zis că nu pot să vorbesc că poate fac infarct şi a zis că nu contează, să mă dea la telefon.

Cătălin, prieten: Era o presiune pusă de cineva care nu voia să expire dosarul ăsta.

Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ MH: Cei în cauză urmează să fie încarcerați în Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin.

Tot în septembrie, anul acesta, Leo de la Strehaia a fost condamnat, alături de fiul lui, într-un alt dosar. Ar fi comandat 150 de aere condiţionate în valoare de 300.000 de lei, sub identităţi false, ca apoi să le vândă. Sentinţa în acest caz nu este definitivă. Acum câţiva ani a fost reţinut pentru că ar fi înşelat cu 7.500 de euro un american căruia i-ar fi vândut o statuetă din bronz despre care spunea că este din aur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » ''Puşcăria înseamnă moartea, mai ales pentru mama mea, Patroana.'' Leo de la Strehaia şi mama lui, reţinuţi cu trei zile înainte ca faptele să se prescrie