Antena Meniu Search
x

Leo de la Strehaia şi mama lui, "Patroana", reţinuţi de poliţişti şi trimişi la închisoare: Am fost judecaţi cu japca, executaţi la ordinul DNA

Ion Stelică Mihai, cunoscut sub numele de Leo de la Strehaia, şi mama lui, "Patroana", au fost condamnaţi miercuri la închisoare cu executare. Poliţiştii i-au identificat şi reţinut în această seară pe cei doi, urmând ca aceştia să fie încarceraţi. Controversatul om de afaceri acuză o execuţie la ordinul DNA şi spune că nu s-a putut apăra, fiind în izolare din cauza infectării cu Covid-19.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 29.09.2021, 21:39

Leo de la Strehaia a fost condamnat miercuri la doi ani și jumătate de închisoare cu executare, potrivit Curții de Apel București, într-un dosar de evaziune fiscală.

"În această seară, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Strehaia au identificat și reținut doi bărbați, de 47, respectiv 50 de ani și o femeie, de 61 de ani, toți din orașul Strehaia, pe numele cărora Tribunalul București a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul de 47 de ani a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare, bărbatul de 50 de ani la 1 an și 6 luni de închisoare, iar femeia la  2 ani de închisoare, pentru săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală.

Cei în cauză urmează să fie încarcerați în Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin", a anunţat IPJ Mehedinţi.

Reacţia lui Leo de la Strehaia, după ce a aflat sentinţa

Leo de la Strehaia: Eu şi Patroana... e o situaţie foarte grea pentru noi. Suntem şi în izolare de Covid şi am fost judecaţi fără să putem să mergem la judecată. Doamna judecătoare a trecut peste covid. Am fost judecaţi cu japca, nu s-a ţinut cont de covid, nu s-a ţinut cont de nimic. Eu eram bolnav de covid, eram în pat, am leşinat şi doamna judecătoare ne suna pe telefon şi voia să dăm declaraţii. Eu n-am dat nicio declaraţie în acest proces, pentru că doamna judecătoare nu a vrut să vin în sală să am ultimul cuvânt în acest dosar.

Este un dosar de 12 ani de zile, s-a ocupat tata de această firmă şi m-au băgat pe mine. Nu au nicio probă, dar doamna judecătoare a primit ordin de la DNA să mă execute. Am fost executaţi. Cum să nu ai milă de Patroana? Să calci peste orice ca să te ţii de ordinul DNA-ului. Am fost judecaţi cu japca. Pentru mine, puşcăria înseamnă moartea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dosar în 2019, alături de fiul său, pentru înşelăciune

Leo de la Strehaia a mai fost arestat şi în 2019. Atunci a fost plasat sub control judiciar,  după o noapte petrecută în arestul poliţiei Capitalei.

Controversatul om de afaceri era acuzat că, împreună cu fiul său şi un alt individ, ar fi înşelat o firmă de la care ar fi luat 150 de aparate de aer condiţionat, pe care nu mai intenţiona să le plătească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Justitie » Leo de la Strehaia şi mama lui, "Patroana", reţinuţi de poliţişti şi trimişi la închisoare: Am fost judecaţi cu japca, executaţi la ordinul DNA