Antena Meniu Search
x

Şoferi revoltaţi după ce un radar neincripţionat al Poliţiei a stat la pândă pe contrasens: 'Nu cumva pune în pericol circulaţia?'

Un radar neinscripţionat al Poliţiei a stârnit revolta şoferilor după ce poliţiştii au decis să stea la pândă pe contrasens.

Un radar neinscripţionat al Poliţiei a stârnit revolta şoferilor după ce poliţiştii au decis să stea la pândă pe contrasens.

Totul s-a întâmplat ieri după-amiază, la ieşire din comuna Voitinel spre comuna Marginea, acolo unde poliţiştii aflaţi într-un radar neinscripţionat au decis să stea la pândă... pe contrasens.

"Această autospecială a MAI dotată cu aparat radar staţionează regulamentar? Pe contrasens? Nu cumva pune în pericol circulaţia şi siguranţa rutieră? Ei îi sancţionează pe alţii, dar ei au voie?", a întrebat unul dintre şoferi.

Legalitatea radarelor neinscripţionate ale Poliţiei a fost contestat de-a lungul anilor atât de şoferi, cât şi de parlamentari.

Pe acelaşi subiect
Un radar neinscriptionat al Politiei a stat la panda pe contrasens intr-o comuna din Suceava

La un moment dat, un grup de parlamentari a iniţiat un proiect de lege pentru a elimina pânda radarelor neinscripţionate, însă totul a rămas la nivel de proiect.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şoferi revoltaţi după ce un radar neincripţionat al Poliţiei a stat la pândă pe contrasens: 'Nu cumva pune în pericol circulaţia?'