Antena Meniu Search
x

Video Răfuiala sângeroasă din Maramureș a fost filmată. Momentul în care două familii rivale se bat în stradă cu topoare, securi, lopeţi și bolovani

Au apărut imagini cu momentele şocante de la răfuiala care a avut loc duminică într-un sat din judeţul Maramureş. În filmarea făcută de un localnic se vede cum cele două familii se bat în stradă, cu topoare, securi, lopeţi şi bolovani.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 06.03.2024, 13:46

Vezi și

La încăierarea generală au participat 30 de persoane. 13 dintre aceste au fost ridicate de către mascați de la fața locului și audiate de către procuror. 

Două persoane reținute după încăierare

În urma audierilor, acesta a decis ca un tânăr în vârstă de 27 de ani și un minor de 16 ani să fie reținuți pentru 24 de ore. După expirarea acestui mandat de reținere, procurorul nu a formulat însă nicio măsură împotriva tinerilor, deși acuzațiile care sunt îndreptate împotriva lor sunt unele grave. Vorbim despre lovire sau alte violențe, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Răfuiala a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute și a început în urma unui conflict între mai multe persoane care se aflau într-un bar din localitatea Chelința.

"În jurul orei 14.00, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin apel 112 să se deplaseze în localitatea Chelința, unde are loc un scandal. În urma deplasării la fața locului a echipajelor de poliție din cadrul Poliției Orașului Ulmeni și ai Secției 3 Fărcașa, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș, a fost aplanat conflictul produs pe fondul unor neînțelegeri între mai multe persoane, care s-au agresat reciproc. În urma încăierării trei femei cu vârste de 23, 45 și 50 de ani și un tânăr în vârstă de 24 de ani, au suferit leziuni și au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului și a tuturor persoanelor implicate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovire sau alte violențe", a transmis atunci IPJ Maramureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Răfuiala sângeroasă din Maramureș a fost filmată. Momentul în care două familii rivale se bat în stradă cu topoare, securi, lopeţi și bolovani