Antena Meniu Search
x

Video Răfuială sângeroasă într-un sat din Maramureş. Două familii rivale s-au atacat cu topoare, securi, lopeţi şi chiar scânduri rupte din gard

Răfuială în stil mafiot într un sat din judeţul Maramureş! O stradă a devenit scena unor bătăi sângerose între membrii a două familii rivale.   

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 08:35

Vezi și

Scandalagii nu s-au oprit cu una cu două. Aceştia şi-au atacat rivalii cu topoare, securi, lopeţi şi chiar scânduri rupte din gard. Bătaia s-a încheiat abia după apariţia mascaţilor. 

Bătaie generală în mijlocul străzii, cu topoare, securi şi lopeţi

În urma altercaţiei, patru persoane au ajuns la spital, iar alte 13 la sediul Poliţiei. 

"Astăzi, 3 martie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin apel 112 să se deplaseze în localitatea Chelința, unde are loc un scandal. În urma deplasării la fața locului a echipajelor de poliție din cadrul Poliției Orașului Ulmeni și ai Secției 3 Fărcașa, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș, a fost aplanat conflictul produs pe fondul unor neînțelegeri între mai multe persoane, care s-au agresat reciproc. În urma încăierării trei femei cu vârste de 23, 45 și 50 de ani și un tânăr în vârstă de 24 de ani, au suferit leziuni și au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului și a tuturor persoanelor implicate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovire sau alte violențe", a transmis IPJ Maramureş.

Agenţii au deschis mai multe dosare penale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi loviri sau alte violenţe.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Răfuială sângeroasă într-un sat din Maramureş. Două familii rivale s-au atacat cu topoare, securi, lopeţi şi chiar scânduri rupte din gard